Annons

Stolfynda på Lauritz

Jag köpte senaste numret av Antik & Auktion igår innan jag satte mig på tåget hem från Halmstad och fastnade snabbt vid en bra artikel om hur man fyndar på nätauktion. Köptips på den! Ett par sökningar senare och jag insåg vidden av de fynd som faktiskt kan göras därute. Tricket är att söka på klassiker som alla inte känner till. Fritz Hansens fina trästolar av Arne Jacobsen ligger ju ute för skrutt och ingenting på Lauritz, Auktionskompaniet och andra nätauktionssajter. Ägna helgen åt att klicka hem en klassiker. Och då menar jag som sagt inte bara Myran eller Sjuan utan de andra härligheterna som Grand Prix, Oxford, Series 8, 3103, Tongue chair and T- chair. Ett tips från coachen, om du har en stund över och söker nytt köksbordsmöblemang. Här har du 10 st. 3103 för 8000 kr. Eller 8 st. Otte Stolar för 3800 kr.

Foto: pressbild Fritz Hansen

Kategorier:

Kommentarer

 • Om någon saknar Larence Minsker stolar 3 olika blåa från Fritzhansen och känner att dom behöver dessa hem är det bara kontakta mig:) Står tre på vinden! Skämt och sido, Fina möbler!

  /A
  https://www.maxiander.se

 • Marcus Hedenskog skriver:

  Bra tips, men man ska inte glömma provisionen och att det tillkommer en rejäl frakt från Tyskland eller även från Danmark till Stockholm. Jag själv har vinnande bud på ett Poul Kjaerholm PK61 i Helsingör nu, men eftersom jag är lokförare på DSB-first så släpar jag det gratis hem till Malmö från Helsingör. Danmark sitter ju på de största skatterna.

 • Vilket bra tips det ska jag absolut kolla upp!

 • Din blogg är verkligen helt underbar- gillar dina tips och inspirerande bilder!

  https://kreativinredning.blogg.se/

 • Axelina skriver:

  Fynd kan man absolut göra på nätet! Jag fyndade Yngve Ekströms stol Desirée för 300 kr på Blocket:D Men när jag köpte den så tyckte jag bara att det var fasligt snygg och orginell, upptäckte sen att det är en designklassiker! Kul:)

 • Åsa skriver:

  Jisses, vad jag letat stolar på Blocket, men jag hittar aldrig något (inte i Göteborg med omnejd i alla fall).
  Det kanske vore en idé att gå ihop och köpa. Jag behöver inte 10 stolar i vår lilla trea.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.