Annons

Söndag i stugan

Helgen har spenderats i lånad stuga, med fantastiskt väder och grillpremiär. Söndagen har dock bara bjudit på regntunga moln och en envis snålblåst som viner runt husknuten. Men det glöms lätt när det bjuds på kaffe och bullar i soffan, ljudet från en sprakande eld och en bunt nya inredningstidningar på armlängs avstånd. Med trådlöst internet är också Hemnet farligt nära, så eftermiddagen ska ägnas åt tomtscouting längs västkusten. Någon som har tips på något havsnära till salu? I’m all ears. Här kommer några ögonblicksbilder från dagen så långt.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Materielltjej skriver:

  Jag tycker ni ska ta en sväng och titta på Kärradal och Espevik norr om Varberg. Har mest och är delvis fortfarande Borås-koloni men börjar växa med "åretruntare" men känns fortfarande inte som att man buntat ihop tomterna

 • Åh så härligt det lät!

 • Ser fantastiskt mysigt ut! och lät underbart 🙂

  Ha en fin morsdag söndag
  /A
  https://www.maxiander.se

 • Vicke skriver:

  Låter som en helt underbar söndag…
  Kram

 • Niklas skriver:

  Härlig brasa och snygga kaffekoppar. Skulle nog satsa på något i bohuslän (oslagbara klippor). Tycker Varberg fortf. är väldigt mycket semesterkoloni.

 • Anna skriver:

  Vilken härlig helg ni måste haft! Jättefina bilder.

 • Frida,vilken duktig fotograf du är! Hälsningar PG

 • Frida skriver:

  Tack för fina komplimanger om bilderna, och både kommentars- och mailtips på tomter. Kul!

 • Henrik Stigell skriver:

  Oj vad härligt det ser ut!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.