Annons

Sommarbalkong

Okej, jag lovar, det här ska bli det sista inlägget på länge om balkonginredning. Men jag kunde bara inte låta bli att posta en bild på den här grönskande oasen, mitt i centrala Göteborg. En härlig kontrast till alla panikstylade Hemnet-balkonger med klappstolar i plast och noppriga fleecefiltar, som ser ut att vara utslängda i sista-minuten innan mäklarfotograferingen. Lavendel, zinkkrukor, en vacker balkonglåda i rotting, gedigna trästolar, textilier som matchar färgen på innergårdens omgivande fasader. Och så en blå himmel med lätta sommarmoln på det. Me like.

Foto: Alvhems mäkleri

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Så mysigt det ser ut och vilken utsikt! Sån balkong skule man ha. 🙂

 • Min vrå... skriver:

  Så mysigt det ser ut och vilken utsikt!
  Sån balkong skulle man ha. 🙂

 • Jojo skriver:

  Fast resten av objektbilderna var ju stajlade så det räckte och blev över… och limeglaset på balkongen kändes too much när det fanns ett till på en annan bild. Det var nog en Mycket medvetet arrangerad balkongbild, även om man vid första titten fick en illusion om motsatsen.

 • Frida skriver:

  Jojo: Visst är även denna stylad, men med känsla – till skillnad från så många andra objekt man sett ute på Hemnet där de stackars balkongerna så ofta tycks bli styvmoderligt behandlade av homestylingfirmorna.

 • Riktigt mysigt! Och vilken härlig utsikt!
  Hoppas helgen varit bra 🙂

  /A
  https://www.maxiander.se

 • Mmm så underbart det ser ut!

 • Anna skriver:

  Ja visst är det fint men åh så tråkigt med en överstylad himmel. Jag tror photoshop har fått jobba hårt för att få dit fejksolen och fejkmolnen. Det borde ju rimligtvis synas lite solstrålar över hustaken kan man tycka.

 • razzel skriver:

  Nu kommer jag ihåg att jag också hade en sådan där korg-blomlåda… Men den tappade formen efter en säsong på balkongen tyvärr…. -men fin var den!

 • Henrik Stigell skriver:

  Skulle vara snyggt med en mäktigare vit blomkruka vid något hörn!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.