Annons

Nyheter från Svenskt Tenn

I sommar lanseras tre textila nyheter från Svenskt Tenn. Och som så ofta när en klassiker lanserar nya klassiker handlar det om justerade färgställningar på tidigare mönster, men då och då skräller man till med helt nya diton. I år är det Aramal av Josef Frank som kommer i en ny blå färg och Elefant av Estrid Ericson som kommer i turkos. Formgivaren Maya Kesslers vågrandiga mönster Creek är den tredje och på riktigt nya nyheten. Creek har en stramare stil, som komplement till de annars stormönstrade textilierna från Svenskt Tenn. Maya Kessler är illustratör och textildesigner. För Svenskt Tenn har hon skapat Creek i två färgställningar, med kulörer tänkta att leka med – men inte nödvändigtvis matcha – Josef Franks mönster.

Foto: pressbilder Svenskt Tenn

Kategorier:

Kommentarer

 • Aramal är mycket tjusigare i den nya färgställningen tycker jag. Den rödgröna tilltalade mig inte alls.

 • Sofie skriver:

  Superfina färger! Gillar verkligen blått i år!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.