Annons

Nivå 125 i Båstad

Ett annat resmålstips för alla inredningsintresserade som bilar genom västra Skåne i sommar är Nivå 125. Det ligger i Finnsbo, strax ovanför Båstad, med en fantastisk vy över kustremsan. Ett designgalleri där ung svensk design i alla kategorier möts med etablerade varumärken och lokala hantverkare. Förutom den välsorterade butiken kan du även njuta av en kopp kaffe i espressobaren eller inspireras i konstutställningen som byter innehåll ett par gånger per år. Ta bilen upp för kullen, strax efter järnvägsövergången om du kommer in mot Båstad från E6:an norra. Det är lätt att hitta, och lätt att trivas. Utsikten är som sagt magisk, även om dimman tätnade över Bjäre just i det ögonblick när jag skulle plåta utsidan. Hoppas det kan ge en liten hint i alla fall. För vackert räcker inte för att beskriva läget – 125 meter över havet.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • tjusigt! värt ett besök snart!

 • saravillfara skriver:

  En vacker dag bara måste jag få besöka vackra Skåne, och då ska jag komma ihåg att titta tillbaka på dina tips. Tack för det!

 • Katarina skriver:

  Ha,ha! Du hade ju varit där också! Visst är det toppen :-)!

 • Visst är det ett underbart ställe? Vi var där på besök förra sommaren, och nästa gång jag har vägarna förbi blir det absolut ett stopp igen!

  Ha en härlig måndag! 🙂

 • Lina skriver:

  Dit ska jag till helgen:) Tack för tipset! Har själv varit på design house stockholms outlet i vintras och där ska man ju köpa saker om man vill ha saker av dem… köpte min stora Cord-lampa där 🙂 helnöjd.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.