Annons

Nivå 125 i Båstad

Ett annat resmålstips för alla inredningsintresserade som bilar genom västra Skåne i sommar är Nivå 125. Det ligger i Finnsbo, strax ovanför Båstad, med en fantastisk vy över kustremsan. Ett designgalleri där ung svensk design i alla kategorier möts med etablerade varumärken och lokala hantverkare. Förutom den välsorterade butiken kan du även njuta av en kopp kaffe i espressobaren eller inspireras i konstutställningen som byter innehåll ett par gånger per år. Ta bilen upp för kullen, strax efter järnvägsövergången om du kommer in mot Båstad från E6:an norra. Det är lätt att hitta, och lätt att trivas. Utsikten är som sagt magisk, även om dimman tätnade över Bjäre just i det ögonblick när jag skulle plåta utsidan. Hoppas det kan ge en liten hint i alla fall. För vackert räcker inte för att beskriva läget – 125 meter över havet.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • tjusigt! värt ett besök snart!

 • saravillfara skriver:

  En vacker dag bara måste jag få besöka vackra Skåne, och då ska jag komma ihåg att titta tillbaka på dina tips. Tack för det!

 • Katarina skriver:

  Ha,ha! Du hade ju varit där också! Visst är det toppen :-)!

 • Visst är det ett underbart ställe? Vi var där på besök förra sommaren, och nästa gång jag har vägarna förbi blir det absolut ett stopp igen!

  Ha en härlig måndag! 🙂

 • Lina skriver:

  Dit ska jag till helgen:) Tack för tipset! Har själv varit på design house stockholms outlet i vintras och där ska man ju köpa saker om man vill ha saker av dem… köpte min stora Cord-lampa där 🙂 helnöjd.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *