Annons

Loyal Loot Collective

För ett par år sedan fotade jag ett bröllop i Borås, där bruden var formgivare på Marks Pellevävare och hennes tärna designchef på Hemtex. Ni kan säkert föreställa er hur fint och genomtänkt allt var. Innan vi åkte till kyrkan tog vi en bildserie vid parets nybyggda hus, som låg vid en sjö. Ni kan säkert föreställa er hur fint det var också. Väldigt mycket fint på ett och samma ställe. I vilket fall, i vardagsrummet stod de här snygga skålarna på soffbordet. Log bowls från Loyal Loot Collective. När jag fick syn på dem hos Henrick häromdagen blev jag återigen påmind om hur tjusiga de är, och aktuella dessutom. Både i materialval, färg och eko-produktionstänk. Trots att det var ett tag sedan de lanserades känns de verkligen som en produkt av idag. Tre sådana på ett sideboard här hemma skulle passa som hand i handsken.

Foto: pressbilder från Loyal Loot Collective

Kategorier:

Kommentarer

 • Både läcker bild och skålar !

 • Spännade form och textur med härliga färger, det gillar jag!

 • Super härliga! Rolig blandning av natur och färg.

 • Lotta skriver:

  Åh vilka fina!!! Vet du var man kan få tag på dom? Jag stog och höll i Steltons "Dot" i helgen men köpte den inte (vet inte varför) Men dom här är ju nästan ännu snyggare. Eller så kan man ju ha båda 😉

 • Sandra skriver:

  De är superfina! Synd bara att Ferm living rippat dem, https://www.ferm-living.com/stem-bowl-small/. Hela deras senaste kollektion är lite väl "inspirerade" av andra formgivare.

 • Härligt med så många unika varianter.

 • Stina skriver:

  Jag vill köpa – guuud va fina! Men vart köper man dom? :S
  Hälsningar / Stina

 • Lili skriver:

  Så färglatt och fint.. verkligen snygga 🙂

 • De är verkligen coola, jag gillar det högblanka mot träet.

 • De har jag aldrig sett förut. Verkligen coola och "rätt" nu.

 • Ingrid skriver:

  Superhäftiga… är i "såg" branschen och de skulle vara perfekta hos oss. VAR köper man dem???

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.