Annons

Inspirationsbild på näthinnan

Inredningsprojektet växer fram i mitt huvud och just nu inspirerar den här bilden lite extra. Jag gillar de svarta kontrasterna, mot trä och prunkande växter. Snygg kombo, som klarar av att hålla en somrig stil utan att bli för lantlig och shabby. Kul med den textila bollen också, som omväxkling och kontrast till alla ombloggade träklot som varit i omlopp sista tiden. Stilleben plåtat av Morten Holtum.

Foto: Morten Holtum

Kategorier:

Kommentarer

 • FRÖKEN KUMLIN skriver:

  Ja inte dumt alls! Textilbollen ger lite värme och textur =)

 • Henrik Stigell skriver:

  Ingen dålig kombo det där inte!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.