Annons

All work no play

Just nu är det all work no play för min del. Om ni bara visste. Det kan säkert tyckas lugnt och stilla på bloggen, men bakom kulisserna pågår febril aktivitet. Så mycket som jag har rännt fram och tillbaka till Stockholm, jobbat och grejat under de senaste månaderna tror jag inte att en normal människa gör på helt ett år. Kort sagt. Jag förstår om ni undrar varför det har blivit lite glesare mellan inläggen sista tiden – men det är inte helt enkelt att jobba heltid och plugga in ARU’n och därutöver driva en blogg och sköta allt det praktiska med företagandet. Puh. Needless to say är det ju en del pappersarbete som ska skötas när man driver egen firma och försöker göra rätt för sig i Sverige. Så, jag hoppas att ni förstår tystnaden som uppstår emellanåt. Idag har jag till exempel varit i Halmstad hela dagen och hållit inspirationföredrag för ett gäng stundenter på Media- & Kommunikationsutbildningen + de unga entreprenörerna i Inkubatorn. Och inatt har jag suttit uppe med inredningssidorna till kommande West Magazine 2010, som ska göras ut i dagarna. Så här ser skissen för sovrumsreportaget ut. Bilder från Norrgavel. Me like alot. Så skulle jag vilja ha det i mitt sommarhus. Nu klappar jag ihop datorn för idag. Vi ses imorgon!

Bild: skisser av uppslag till West Magazine 2010, foto Norrgavel

Kategorier:

Kommentarer

 • Heja heja! jag vet precis hur det är och då må tro att du håller hög standard trots alla 7000 järn i elden!! Kramar

 • Jag kan förstå att du har fullt upp! Hoppas du tar dig tid att ta det lugnt mellan varven också.

  Ser verkligen fram emot att läsa ditt reportage!
  Kram Sandra

 • axelina skriver:

  Kom ihåg att återhämta dig emellanåt också. Små micro-pauser behöver vi alla:)

 • Therese skriver:

  Vad kul att se Norrgavel! Jag skriver kandidatuppsats om varumärket Norrgavel så det är alltid lika roligt när de dyker upp i etern.

 • Hoppas att du hinner få lite ledigt nu under långhelgen. Norrgavels produkter är fantastiska, så stilrena och fina!

 • josefin skriver:

  Väldigt fin och mysig blogg!
  Allt bra med dig?=)

 • Mrs. b skriver:

  Jag tror vi är många som förstått att du har många järn i elden, och självfallet kan man inte hinna med allt alltid! Sköt om dig & hoppas du hinner pausa ibland!

 • Så kul att du varit i mina härliga hemstad, Frida !!

 • Solåkra skriver:

  Tro mig, jag förstår precis hur du har det. Har hektisk tid själv just nu och har svårt att få timmarna att räcka till. Men samtidigt är det kul. Glädjer mig över att du får mer och mer jobb. Du är så otroligt duktig. fina vitsippebilder….

 • H skriver:

  Hej Frida! Har du några bra tips för de som funderar på att starta eget inom mediebranschen? Rent praktiskt vad bör man tänka på innan man startar?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.