Annons

*


Hoppas att ni får en riktigt fin påskhelg allihopa. Själv hoppar jag strax på ett tåg till Stockholm för en långweekend i huvudstan. Det känns lite ovant att inte åka dit i ett jobbärende, men samtidigt väldigt kul att faktiskt ha tid att stanna upp och njuta av allt det fina som stan har att erbjuda. Det har blivit en del resande fram och tillbaka sista tiden och bara den kommande månaden har jag inte mindre än 8 st. tur och returresor inplanerade för jobbets räkning, så den här helgen kan verkligen behövas för att jämna ut min privata relation till Stockholm. Imorgon stundar den stora konståkningsshowen Stockholm Ice i Globen (som kuriosa kan nämnas att jag själv faktiskt tränat och tävlat i konståkning i 15 år och dessutom varit domare med T1-licens en gång i tiden). Därutöver ska vi bara ta vara på tiden, äta gott, njuta av hotellfrukosten och inte rusa iväg för att hinna till ett möte, strosa på stan och träffa kompisar. Det ska bli väldigt kul! Kanske blir det en del shopping också, men inget bloggande. För i helgen ska jag vara riktigt ledig, på alla håll. Jag hoppas att ni också får möjlighet att vara det. Man behöver det ibland. Jag önskar er en riktigt glad påsk med massor av god mat och godis. Vi ses nästa vecka igen!

Kategorier:

Kommentarer

 • Lykliga Du. Klappa lite på Alexa från mig och ha en riktigt fin påsk :)!

 • lina skriver:

  glad påsk frida! hoppas att du får det kanon här i stockholm

 • Anonym skriver:

  En riktigt god påsk! Och vila, andas och njut!

 • Martina skriver:

  Hoppas du får en fin påskhelg i Stockholm!

 • Annika skriver:

  Glad Påsk, Frida! Lite ledighet kan vi alla behöva. Ha en härlig weekend i huvudstaden!

 • K skriver:

  Glad Påsk Frida!

 • Lotta skriver:

  Åh, så roligt!!!
  Är allt lite avis på is-showen;)
  Men vi har ju "stjärnor på is" till vardags här i Tibro, så jag får "nöja" mig med det. Båda systrarna Helgesson tränar ju min dotter med varje dag:)) och det var ju bara ett par år sedan som Adrian åkte i Tibro KK.
  Showen kommer säkerligen bli fantastisk!!!
  Hoppas du får en toppenhärlig helg!
  GLAD PÅSK!

 • Så skönt med lite ledig tid. Njut och ha det bra. Glad påsk Frida!

 • Åh va kul! Glad påsk!:)

 • Glad påsk Frida!! Hoppas att du får en jätte härlig helg i Stockholm!

 • Hoppas att du får en fantastisk helg i Stockholm, och Glad Påsk!

 • Nilla skriver:

  En riktigt skön och avkopplande helg önskar jag dig! GLAD PÅSK

 • DAHLARNA skriver:

  Det låter verkligen som en riktigt skön & välbehövlig helg. Hoppas att ni får det kanonmysigt! GLAD PÅSK

 • Alexander skriver:

  Välkommen till ett soligt stockholm!
  Ha en underbar dag och fortsatt glad påsk 🙂

  /A
  https://www.maxiander.se

 • Milla skriver:

  Glad Påsk!
  jag har en liten fråga om fåtöljer med hög rygg. Vet du, eller någon av dina bloggläsare, var man kan hitta fåtöljer med extra hög rygg som ex de här som jag såg i en lägenhet som var till salu hos bjurfors? Jag tycker de är urläckra! https://www2.bjurfors.se/common/capitex/misc/dbfile.aspx?cache=7200&table=CBild&GUID=3OTQHSRDMS071U29&width=780&height=512&q=200&ScaleAndClipMode=OnlyScaleDown

 • Hoppas att du får en jättetrevlig helg i Stockholm, länge sen jag var där nu men det får det nog bli ändring på snart 🙂

 • Saras Inredning skriver:

  Glad Påsk till dig med 🙂 Här är det PÅSKLEDIGT som gäller 🙂

 • Vad härligt! Glad Påsk!

 • Johanna N. skriver:

  Glad påsk i efterskott!

 • Frida skriver:

  Tack för alla glada påskhälsningar! Hoppas att ni haft det riktigt fint.

  Milla: Liknande fåtöljer finns hos Norrgavel och heter Länstol:
  https://www.norrgavel.se/Product.aspx?ProductID=309&ArticleID=430&Spec=1

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.