Annons

Tradera + Trendenser

Just nu kör Tradera en stor kampanj med några kända bloggare där vi har fått lägga ut saker som rensats bort vid den privata vårstädningen. I mitt fall handlar det om ett helt gäng bokstäver i trä, som inte längre får plats. Vill du köpa någon av dem hittar du dem här. De är rätt stora, och några av dem kommer från en gammal butiksfasad. Har själv letat som en gnu efter dem via vintagebutiker och kan avslöja att dessa normalt kostar ett par hundra styck så skynda fynda! Passade också på att lägga ut ett par olika fönsterlampor, som stått oanvända i ett tag. Hoppas de kan få nya glada ägare!

Kategorier:

Kommentarer

 • Iris skriver:

  Åh.. jag hade gärna budat på dem men avhämtningen i göteborg är lite krånglig.. Riktigt fina var de i alla fall..

  kram /iris

 • Frida skriver:

  Bokstäverna kan givetvis postas också, det är Tradera som lagt upp annonserna så det kanske blev lite otydligt där. Jag skrev till dem att man både kunde köpa för avhämtning eller frakt, beroende på vad vinnaren ville ha.

  Vet dock inte vad frakten blir. Det beror på bokstav och vikt. Köper man fler kan man ju lägga dem i standardboxar från Posten! Finns i S, M och L storlekar på vanliga affärer.

 • Anonym skriver:

  Hej! Jag har letat land och rike runt (luskammat internet iaf) efter en lampa som jag sett i inredningen på bland annat caféer och i butiker i Umeå. Kan verkligen inte hitta varken återförsäljare eller produktnamn och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Befinner mig inte längre i hemstaden så jag kan dessvärre inte gå in och fråga vart den är köpt. Jag är inte den som är svag för lampor men det här är utav den sort som jag bara MÅSTE ha. Kom att tänka på att du har ju väldans härlig koll på inredning så om du har möjlighet och det ringer en klocka av beskrivningen så skulle jag göra allt för ett svar 🙂

  Halvklotsformad taklampa, vit- högblankslackad utvändigt och på insidan döljer sig ett stansat mönster av blomster också det i vitt.

  Tack på förhand! 🙂

 • Frida skriver:

  Hej
  Jag tror att det är Skygarden du tänker på. Hänger på konditori Mekka i Umeå. Är formgiven av Marcel Wanders för Flos.

  https://svenssons.se/mobler/1037-taklampor/808-skygarden/1808-brun.aspx

  Finns på Svenssons i Lammhult och Rum21

  https://www.rum21.se/index.php?main_page=product_info&products_id=1218

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.