Annons

Tips på inredning till balkongen

Nu börjar våren komma till Göteborg och när solen kikar fram mellan molntussarna värmer det riktigt gott. Det är inte utan att det kliar i fingrarna när jag kikar ut på den än så länge ofixade balkongen. Det börjar bli dags att ta itu med årets planteringar. Efter att ha surfat runt på nätet efter inspiration har jag bestämt mig för att kasta de tråkiga balkonglådorna och varva teracottakrukorna med gamla SSA Sockerlådor i trä. Riktigt fint! Se bara på de här inspirationsbilderna från mäklarfirman Alvhem och bloggen Fyra årstider. Lådorna kan fyndas för 100-300 kr på Blocket, hos antikhandlare eller på loppis.

Foto: Alvhem Mäkleri och Styleroom

Kommentarer

 • Fint o mysigt, "plankorna" på bilden längst ner till vänster var snyggt !

 • Vilka fina bilder, de får mig verkligen att vilja sätta igång och fixa i ordning på vår balkong också.

 • Mrs. b skriver:

  Javisst är man sugen på planteringar nu! En vända på Plantagen idag gav likadana 'bellis' som på bilden nere till höger.
  Sockerlådorna var fina!

 • Underbart! Vi som förhoppningsvis kommer få balkong i nästa lägenhet. Längtar till jag får inreda den. Än så länge är planerna att lägga trall,köpa plastmatta och vita utemöbler från Rusta. Sen återstår bara att fiffa till med den. Hoppas bara vi får lägenheten innan sommaren är över.

  Trevlig helg!

 • Härligt att se gamla trälådor igen. Trender kommer och går. Under 90-talet hade jag gamla trälådor som soffbord, nattduksbord och förvaring. Nu är det tillbaka – noterade dem också hos Alvhem. Härligt!

 • TiniTott skriver:

  Hmm jag kanske ska gräva fram mina lådor som står i förrådet då =)

 • Martina skriver:

  Hade varit underbart med balkong så man hade kunnat inreda den så fint. Ha en skön söndag!

 • agneta skriver:

  Wooow vilka goa inspirationsbilder, hittade hit nyss!

  Agneta

 • Kajsa skriver:

  Hej! jag är ägare av en ganska liten balkong, det blir så svårt att inreda och sådant, nu ser den bara trist ut. har du tips?

 • Älskar min sockerlåda som jag hittade på loppis. Men vill inte plantera i den, sparar den som förvaring. Bra tips.

 • Vilken härlig inspiration! Jag önskar att jag också hade en balkong 🙂

  Ps: jag har börjat följa din twitter idag ^^

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.