Annons

R.O.O.M har öppnat igen!

Det lär knappast ha undgått någon Stockholmare, men för er som bor utanför huvudstaden kanske det kan vara värt att nämna ändå. Den populära inredningsbutiken R.O.O.M som gick i graven för en tid sedan har återuppstått igen. Den här gången med ny ägare och ny adress. Nu hittar man dem inte längre ute på Kungsholmen utan mitt i centrala stan. R.O.OM återfinns numera i varuhuset PUB, på allra översta våninsgplanet. Applåder för det! Jag sprang förbi som hastigast på väg till Berghs tidigare idag och hann bara scanna av butiken under en turborunda innan jag var tvungen att kila ut igen, men jag kan lova att det kändes värt ett besök till. Vid nästa Stockholmstripp hoppas jag hinna se mer. Vill du se mer av interiörerna kan jag rekommendera de två journalisterna Maria och Sandras bloggar, de hade nämligen möjlighet att vara med på pressvisningen i förra veckan. Så här tjusigt var det pyntat på utsidan. Som sagt, det är ingen risk att man missar det om man är i centrala Stockholm den närmaste tiden.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag är verkligen jätteglad över att den nya butiken ligger i Pub eftersom det är mer centralt. Jag ska absolut gå dit nästa gång jag är i Stockholm.

 • [room] by sofie skriver:

  Viktigt med bra exponering!
  Syns du inte finns du inte, eller vad är det man brukar säga!!!!

  Ha det fint!
  Kram Sofie

 • Frida! Missa inte skyltningen på PUB. Jättesnygg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.