Annons

Rie Elise Larsen

Ni vet hur det kan bli. Man har det på tungan, men har plötsligt glömt vad man skulle säga. Lite så har jag känt sedan jag fick Formex pressrelease om Happytemat. ”Vad sjutton är det jag blir påmind mig om?” Det gick en stund, jag glömde bort vad jag glömt bort, och då vips kom jag på det. Rie Elise Larsen. Ah. Den danska papperskonstnärinnan som också gör inredning. Lite så känns Formex kommande tolkning. Patchwork, pasteller, galna mönsterkombinationer, rörig studio, dagsljus och kreativ optimism. Eller hur?

Foto: Rie Elise Larsen

Kategorier:

Kommentarer

 • Kommande Formex-mässan låter lovande, askarna passar verkligen bra in i temat.

 • Lotta skriver:

  Du visar alltid så fina bilder! 🙂 Suck, vad fint – fastän det inte riktigt är min stil så önskar jag mig ett helt arbetsrum fullt med såna här fina lådor och skrivböcker… Ser fram emot din rapport från Formex 🙂

 • Ebba von Sydow skriver:

  Hej! Jag fullkompligt älskar pappersboxarna, sådana vill jag ha. Någon som har tips på nätbutiker som säljer fina pappersboxar, lådor, block och annat? Tack på förhand/Ebba PS. Om någon här är bloggar om bröllopsrelaterade saker, kolla in min blogg. Jag efterlyser dig!

 • Hanna skriver:

  Åh vilka söta små askar! Precis vad man vill ha på skrivbordet!

 • Anonym skriver:

  Precis så. Du kunde verkligen inte ha hittat en bättre bild för att tolka nästa Formextema.
  Gulligt, men för mig räcker det med i små doser.

 • Det var jag som skrev föregående inlägg.

 • Sara skriver:

  Är det sant att man som "vanlig dödlig" (Inte fått inbjudan av utställare osv.) inte får gå på formex mässa i augusti?

  🙁

 • Annika skriver:

  Klockrent!

 • Josie skriver:

  Jag skulle SÅÅÅÅÅ gärna vilja gå på Formex!! Tråkigt att man inte kan få det.

 • Axelina skriver:

  Helt rätt:) Mycket fina saker. Synd att man inte får gå på mässan… vad är väl en bal på slottet?;)

 • Theres skriver:

  Åh, de här boxbilderna blir man ju jätteglad av. Finfina!

 • Annica skriver:

  Fina lådor, och skönt med lite färg så här på våren.

 • Absolut lika.. och jätte fint!

 • Proforma - Irene skriver:

  Helt perfekt matchat!!

 • Ottomar skriver:

  Fint, några andra riktigt härliga förpackningar är de nya för NK Kids, ni kan se en glutt av dem här: https://ottomar.se/?p=1121

 • Mona skriver:

  Lådorna är verkligen superfina! Jag såg dom bland annat på Illums Bolighus och Illum då jag var i Köpenhamn i Februari. Om man vill köpa dom på webben kan man prova http://www.gronlykke.com.

 • ak/CanCan skriver:

  Hej!
  Visst är de läckra Rie Elise Larsens boxar. Säljer dem och lite annat som oxå är så där helt underbart!
  Välkommen in!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.