Annons

London calling

Jag är normalt sett en väldigt planerad person, men ibland måste man ta livet lite på uppstuds också. Så, när jag blev tillfrågad om jag ville hänga med till London i helgen kunde jag bara inte tacka nej. Igår blev bokningen klar, och nu är jag på plats. Hurra, hurra! Jag har jobbat som en gnu det sista och knappt hunnit förbereda mig, än mindre packa ordentligt, men man måste ju ta vara på de tillfällen som ges i livet och tack vare bloggvärlden har jag hittat massor med bra butiks- och shoppingtips i sista stund. Det var ju snart tre år sedan jag var här senast och det har öppnat massor med spännande butiker sedan dess. Vi planerar bland annat att besöka Anthropologie som öppnat på Kings Road i vår, liksom det obligatoriska stoppet på The Conran Shop. Bor gör vi vid Trafalgar Square. Om det finns tid över kanske det blir ett eller annat inlägg från London i helgen, annars kommer en reserapport på måndag. Nu, ska vi ut och göra stan!

Bilder: Kollage av foton från Istock, Purple Area, Panoramio, Hotel Club Quarters, Time Out

Kategorier:

Kommentarer

 • Elin skriver:

  Tack för rolig post från dig, Frida!! Ha en riktigt härlig helg i London! KRAM

 • Åh, ljuva London! Alldeles för länge sedan jag var där. Ha en härlig helg! Jag ser fram emot rapport sedan 🙂

 • Johanna N. skriver:

  Ha ha ha så kul!

 • Proforma - Irene skriver:

  Åh, vad kul! Hur längesedan som helst som jag var där!
  Ha det så kul, ser fram emot din rapportering.

 • Annica skriver:

  Trevlig resa!

 • Ååååh, om jag också fick… Njut!

 • Monnah skriver:

  Så roligt! Jag älskar London. Ha det riktigt bra!

 • Frida skriver:

  Men, så tokigt! Sen du bytte namn från Husmusen har jag trott att bloggen har hetat TrendSenser! Nu när jag skulle googla fram den upptäckte jag att den ju heter Trendenser. 😉 Ibland är man lite ordblind…

  Ha en trevlig vistelse i London!

 • Martina skriver:

  Låter underbart! London är så fint på våren också!:)

 • Hoppas att du får det jätte bra!

 • London!! Vad roligt, hoppas du njuter av din spontanresa!

 • Nilla skriver:

  Vad härligt med en Londonresa på våren! Ha det så fint!

 • Purple Area skriver:

  Ser att du varit inne och kollat på mina Londonbilder, kul, listan på shoppingtips blev ganska lång till slut. Hoppas du får en toppenresa, London är en så härlig stad!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.