Annons

Nyshoppat och nyuppackat

Nu var det länge sedan jag uppdaterade er på mina senaste inköp. Jag har ju varit mer eller mindre på resande fot de senaste veckorna, men här ser ni i alla fall bilder på två helt onödiga och en nödvändig måste-ha-grej som jag precis packade upp från resväskan. Gissa vad som är vad av de nyshoppade tingestarna? Allt är ju en tolkningsfråga. Som ledtråd kan jag avslöja att den mer användbara diton införskaffades i London och som en liten parentes i sammanhanget kan nämnas att den ena non-funkis-mojängen råkade bli fel. Man kan ju välja att bli grinig över det, när man plockar upp sitt paket, drygt 50 mil från butiken man handlat den i. Eller också kan man välja att se det som en anledning att gå tillbaka och shoppa den rätta (alltså ännu en till) nästa gång tillfälle bjuds.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • lina skriver:

  Vackert!

  Ibland tycker jag vi lever lite väl lika. Jag kom hem med mammas 16-årspresent – en vansinnigt vacker hermèssjal – för drygt en månad sen. Och jag gissar på att det kanske var en onödig pryl. Men, jag tycker att det är väl investerade pengar 🙂 Två non-funkis hamnade i vår bokhylla för tre veckor sedan.

 • Vilka vackra bilder! Mina ögon frossar – orange askar. Och så lite Svenskt Tenn på det. Mumma!

 • Tant Johanna skriver:

  Ååå,kan du inte visa innehållet i de vackra askarna? Jätte fina bilder!

 • Linda skriver:

  Nyfiken på vilken scarf du köpt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.