Annons

Lycka är…

…ett gäng körsbärskvistar i en vas, precis när blommorna har slagit ut och bladen är sådär härligt skira och gröna. De här vackra sakerna står i mitt vardagsrum just nu, och sprider vårkänslor med sin blotta uppenbarelse. Fint! Den extra energin kan verkligen behövas också, eftersom jag måste jobba resten av kvällen. Imorgon håller jag nämligen föredrag om sociala medier i Uddevalla, så det ska skrivas manus, fixas och grejas både inför det och resten av veckan. För sen är det ARU-utbildning på Berghs halva måndag och hela tisdag, i Stockholm. Vi tentar i slutet av maj och sen får det vara nog med pendlandet för ett tag. Jag har ju åkt upp och ner mellan Göteborg och huvudstan som en skottspole sista tiden. Håll utkik här inom kort, strax kommer en ny spännande bloggtävling upp som lite pausmusik medan jag jobbar undan bakom kulisserna. Hoppas att ni får en riktigt skön söndag kväll!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag håller fullständigt med dig med att ta in kvistar som blommar. Det piggar verkligen upp både hemmet och själen. Ha en skön söndag. / Henrick

 • Mrs. b skriver:

  Så fint med körsbärskvistar!
  Vi var iväg till plantskolan idag, och jag blev alldeles till mig av allt fint som fanns där… 🙂

 • Vilka härlig körsbärskvistar! Kan tänka mig att det doftar gott.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.