Annons

Formex nästa trendtema – Happy

Precis när jag gick på påskledighet plingade det till i inkorgen, av ett pressmeddelande från Formex som precis släppt sitt nästa trendtema tillsammans med det arbetsnamn som kommer att forma höstens mässa. ”Happy” är det nya ledordet. Efter dystra tider, finanskriser och lågkonjunktur suktar vi efter optimism och framtidstro igen. I inredningsvärldens tolkning handlar ”Happy” om passionsköp, kärleken till inredning istället för styling, att våga bjuda hem till fest, om den spirande lusten till att umgås och om kärleken till våra hem. Liksom om pastelliga 50-talsfärger och en halvgalen mix av småmönstrat, rutigt, randigt, blommigt med en bas av gråa nyanser. Det är dags att slappna av och sänka garden. Att satsa på det du tycker om i en härlig personlig, och vågad blandning. Spännande!

Kategorier:

Kommentarer

 • Det låter kul! Härligt med lite positiva tankar och glada färger.

 • Det här låter spännande och härligt och färgglatt !!

 • [room] by skriver:

  Happy! Ett härligt tema med optimism och framtidstro!

  Hoppas du hade en skön helg i Stockholm!
  Sofie

 • Vilket härligt tema!:) det låter positivt och glatt^^

 • sofia skriver:

  Hej Frida,

  Undrar om du har några tips på trädgårdsmöbler som du kan lägga upp? Har alltid bott i stan (linnestan) och nu har vi köpt hus och flyttat till förorten. Det är mycket som skall köpas och jag hämtar mycket inspiration på din blogg:-). Men nu blir jag inte riktigt klok på utemöbler. Det är ju plastrottingmöbler( svarta med vita kuddar) överallt. Tycker det är rätt fint men hur länge kan man ha det? Snälla lite tips på vilka material som är klassiskt och inte kostar skjortan:-)

  Sofia

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.