Annons

Fina korgar från Piet Hein Eek

Jag har inte hunnit slutföra något inlägg om andras inlägg från Milanomässan 2010 ännu. Delvis för att rapporteringen varit gles, det har mest suckats om askmolnet och talats om att det inte var som det brukar i år. Dels för att jag själv jobbar och far som en liten iller i dagarna. Idag åker jag upp till Stockholm, igen. Den här gången på jurymöte inför Stora Detaljhandelsdagen. I vilket fall har ett par guldkorn som svischat förbi i rapporteringen fastnat på min näthinna. Det här är ett av dem. Fair Trade tillverkade korgar av spillträ från den omskrivna Holländska formgivaren Piet Hein Eek som gjort sig känd för sina udda och lappade möbler. Äntligen en produkt som går att ta in i ett normalt hem, tänker jag. Jättefina, speciellt om man tröttnat lite på gummidäckskorgarna. Finns bl a att beställa från Le Souk. Tipstack till Style-Files.

Foto: pressbilder Piet

Kategorier:

Kommentarer

 • Snygga! Bra att allt spill går till använding också.

 • Johanna N. skriver:

  Riktigt fina. Kan tänka mig att de doftar gott också!

 • Otroligt fina! Gillade även hans krukor som liknar de bord och stolar med blandat virke som han gjort.

  Ha en fin dag,
  Sofia

 • ColourMeThree skriver:

  Piet Hein Eeks saker är grymt fina, vi såg en fantastisk utställning med hans saker i Milano. Milano var förövrigt jättehärligt och vi och de flesta andra som vi pratat med tycker att det var precis lika inspirerande som tidigare år. Synd att du bara fått höra om askmolnet.

 • Vilka underbara korgar!

 • Frida skriver:

  ColourMeThree:
  Jag har missat er rapportering. De bloggar jag läst har skrivit att det mest var gamla klassiker i nya färger och att lågkonjukturen präglat kreativiteten. Men jag var ju inte på plats, så jag kan inte svara på om den uppfattningen och jämförelsen mot tidigare år stämmer. Kul att du/ni har en annan bild. Ska genast klicka mig in och läsa mer.

 • Proforma - Irene skriver:

  Snygga! Dom gillade jag!

 • Karin skriver:

  Dessa fölll mig i smaken, har aldrig varit så förtjust i gummidäckskorgarna. Dessa ser så naturliga ut och det är snyggt!!

  Ha det gött!

 • Solåkra skriver:

  Rent trä ser man mer och mer och visst blir det snyggt…

 • Anonym skriver:

  Riktigt snygga. En av mina producenter i Vietnam gör liknande i bambu. Hade det inne för några år sedan och har funderat på att ta in det igen.

 • Riktigt snygga. En av mina producenter i Vietnam gör liknande i bambu. Hade det inne för några år sedan och har funderat på att ta in det igen.

 • how to make out skriver:

  This is a nice handicraft by them. It looks good and strong enough if we compared with a branded one.

 • check this skriver:

  I understand the installation steps for the update of the version of this android can indeed say quite difficult. However, after I learn it in this article, it seems not that difficult.

 • Prostate massage skriver:

  I have seen many things have had happened in their life and I do know there are some unpleasant moment in their life. Their return show is indeed impresive.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.