Annons

Butikstips i Stockholm med dansk vintagedesign

Nu har jag varit ännu en vända i Stockholm. Jag går ju på jobbkurs där två dagar i veckan under hela april och en bit in i maj. Även om det varken hinns eller orkas med mer än ett par promenader till och från Berghs och hotellet så kan det räcka för att springa på fantastiska butiker. Dagens tips är ett exempel. Vi bor ju på Strandvägen och passerar alltid Carl Malmsten, Dux och Svenskt Tenn – men igår fann vi något helt annat. På en av Östermalms ”bakgator” ligger den här guldgruvan. En helt fantastisk vintagebutik, fylld från golv till tak med designklassiker i form av lampor och möbler. Stort tack till min kollega Lotta som råkade springa på den när hon skulle köpa sushi i omgivningarna kring Diplomat. Bor du i eller ska du till Stockholm snart? Kolla in butiken Gamla Lampor/ Copenhagen Design på Almlöfsgatan 3!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Dit gick jag, Sara och Vicke när vi var till Stockholm i januari (Formex-helgen) efter ett tips från min bror. Jisses så mycket fint ögongodis, men fynda kan man inte direkt göra där. Då får man hålla sig till Lions loppmarknad typ. 🙂

  Ha ett fint arbetsveckoslut. 🙂
  Kram

 • Fröken Amina skriver:

  Åh! Tack för tipset. Ser väldigt spännande ut!

 • Martina skriver:

  Kul tips! Funderade precis hur priserna var, men fick svar när jag läste första kommentaren… 😉

 • Åh, jag älskar Gamla Lampor, men som sagt priserna är ju inte riktigt i fynd-prisklassen. Gjorde ett inlägg som visas på fredag om mina två köpmissar i just den butiken.

  Ha en bra dag,
  Sofia

 • Martina skriver:

  Som en dröm… vill ha vill ha vill ha! 🙂

 • ToppTips! Det ska jag göra mitt yttersta och komma ihåg!

 • Tack för tipset!

 • jenny skriver:

  Vilken kurs är det du går? Själv ska jag också gå en på Berghs i vår..

 • Frida skriver:

  Jenny:
  Jag går ARU (ansvarig reklamutgivare), den är obligatorisk för alla produktionsledare på Forsman&Bodenfors.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.