Annons

Vårsalongen på Liljewalchs 2010

Om ni undrar varför det har varit så tyst på bloggen under den gångna helgen så beror det på att jag har spenderat den i ett soligt Stockholm tillsammans med ett par kompisar från pluggtiden i Umeå. Vi hade superkul och passade bland annat på att besöka vårsalongenLiljewalchs för att kolla in alla de nya konstverk som ställs ut där fram till den 28 mars. Ett besöksmål värt att rekommendera. Själv shoppade jag ingenting därifrån, annat än en liten sak från museibutiken som skymtar i kassen på bilden. Vad det är i den rullen ska jag ska blogga mer om i ett senare inlägg, men nu måste jag kavla upp ärmarna och ta tag i en flytt. Ikväll är det nämligen kartongbärardags och skytteltrafik mellan Linnéstan och Avenyn som gäller. Och imorgon är jag sambo på riktigt. På återseende då!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Camillasnyahem skriver:

  Men ÅH, jag blir helt sjuk när du skriver om Göteborg. Jag längtar dit, varje gång vi åker dit (maken är därifrån så vi är där ofta) blir jag varm i magen och känner att "nu är jag hemma". Grattis till samboskapet Frida! 🙂 Kram!

 • Lycka till med flytten!
  Kram Sandra

 • Grattis till samboskapet och inredandet av nya lägenheten.

  Sara

 • Anna Skata skriver:

  Hej.

  Klickade mig vidare till intervjun med dig på umu. Kul att ni skriver en bok just på det temat! Och bra, riktigt bra. En sådan borde vi informatiker får ur oss också. Särskilt med tanke på hur få kvinnor vi lyckas locka till oss!

  Lycka till med flytten.

  Anna

 • Nilla skriver:

  Sambo? Kul! Lycka till. Ha en fin dag.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.