Annons

Stelton firar 50 år

När danska Stelton firar 50 år som designikon och producent i branschen, så gör man det tillsammans med Paul Smith. Nu börjar det nästan bli tjatigt, men visst är det fantastiskt många samarbeten mellan mode och inredning/design ute på marknaden just nu? Och ibland blir resultatet inte särskilt förvånande, men som i det här fallet, ganska fint ändå. När klädikonen Sir Smith har satt sin prägel på Arne Jacobsens klassiska produkter har han adderat det mest självklara i hans värld, en rad pigga färger. I jubileumskollektionen möter det blanka stålet chockrosa, turkosblått, klargrönt och kanariegult. Resultatet ser du nedan.

Foto: pressbild Stelton

Kategorier:

Kommentarer

  • De är läckra, gillar verkligen alla serier han gjort. snyggt , snyggt / H

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *