Annons

Stelton firar 50 år

När danska Stelton firar 50 år som designikon och producent i branschen, så gör man det tillsammans med Paul Smith. Nu börjar det nästan bli tjatigt, men visst är det fantastiskt många samarbeten mellan mode och inredning/design ute på marknaden just nu? Och ibland blir resultatet inte särskilt förvånande, men som i det här fallet, ganska fint ändå. När klädikonen Sir Smith har satt sin prägel på Arne Jacobsens klassiska produkter har han adderat det mest självklara i hans värld, en rad pigga färger. I jubileumskollektionen möter det blanka stålet chockrosa, turkosblått, klargrönt och kanariegult. Resultatet ser du nedan.

Foto: pressbild Stelton

Kategorier:

Kommentarer

  • Så fint, så fint!

  • De är läckra, gillar verkligen alla serier han gjort. snyggt , snyggt / H

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.