Annons

Spirande vårtecken

På tal om vårtecken så måste jag visa en bild på mina pelargonplantor som har börat sträcka sig mot solstrålarna i fönstret nu när det börjar bli ljusare på dagarna. Jag ska villigt erkänna att ett flertal av dem kroknade nästan direkt efter min omplantering häromveckan, men ekollonvaserna från Svenskt Tenn och den stora glaskupan som jag köpte ifjol verkar fungera fint tillsammans. Skotten som fick ta plats i den konstellationen har redan utvecklat rötter. Jag ser fram emot en somrig balkong full av rosa Mårbackor.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Linruz skriver:

  Åhhh Frida vilka härligt våriga bilder du bjuder på idag.
  Nu är man så sugen på blommande Mårbackor.
  Ha en fin vecka.
  Kram Lina

 • Lina skriver:

  Mina pelargoner gick den inte heller så bra för. ska smita förbi mamma snart för nya sticklingar.

 • Anna Skata skriver:

  Godmorgon!

  Det bästa vårtecknet man kan få innan dess att tussilagon behagar titta fram! Jag har just varit och skött mina grådassiga stackare. Det är dags för pelargonerna att få lite sol om de skall hinna med att blomma i norrlandssommaren!

  Önskar en fin dag.

  Anna

 • Så våriga och fina bilder.

 • Vackra bilder och vilken fin liten planta :-)!

  Mvh // Elin

 • p skriver:

  så fint det ser ut, får mig att önska att jag ockås hade gröna fingrar!

 • Camillasnyahem skriver:

  Vårkänsla, vilka vackra bilder!

 • Purple Area skriver:

  Vackra bilder, så fint!!

 • Tingelings-Sofia skriver:

  Åh, vad vackert – underbara bilder. Min ekollonvas har fått hänga med hela vintern. Tillsammans med två små vackra vita minivaser från Lindform och några gröna kvistblad har det förgyllt mitt köksbord.

 • Åhhh, vilka vackra foton, man blir så glad av alla små vårtecken !

 • Maxiander skriver:

  Vilket härligt projekt!
  Blir spännande att se resultatet sen.

  /A
  https://www.maxiander.se

 • Kristina skriver:

  Vackra foton 🙂 Dom ger en härlig vårkänsla!

 • Martina skriver:

  Vilka grymma bilder! Sådär fint står inte mina rosa skott!:)

 • Jag har en liten fråga som jag tänke att du kanske skulle kunna svara på. Hur länge håller trender egentligen? Som det här med vitt och shabby chic och sådär? Ska man spendera en massa pengar på att fixa det så fint hemma också blir trenden helt död om ett år. Eller hur är det egentligen?

 • Härliga bilder. Kan tipsa dig om en utflykt i vår, nämligen pelargonmuseét på orust. Ligger i Ellös på Orust. Dom har alla sorter och man kan handla med sig massor av sticklingar och plantor. Favoritställe för mig när det kommer till plantskolor. / Henrick

 • Åh vad fint, vårvackert! Glada hälsningar från Ebba – som hoppas att du kollar in Det Kungliga Bröllopet… 😉

 • Mimmi skriver:

  Pelargoner är ju så underbara! Dina bilder lyser vår!
  MVH/Mimmi Staaf

 • Olle Ljungdahl skriver:

  Hej,

  Jag har lagt upp en grupp om vårtecken på Facebook. Eftersom jag gillade ditt inlägg så mycket länkade jag in det i Vårtecken. Du är även välkommen att följa oss här:

  https://bit.ly/c7K0od

 • Skirt vårvackert! Jag läste precis intervjun med dig i Residence. Kul läsning och tjusiga skor 🙂 Frågorna Ni fick var roliga att fundera över själv.

 • Vilken härlig bild! Tänk vad skönt att våren snart är här. Blev överlycklig då jag hörde fåglarna kvittra för första gången. Kram!

 • Hem och Lycka skriver:

  Vackert!

  Mia

 • Svar:
  Härligt att du gillar min nya kategori! Det är alltid roligt att kika på före- och efterbilder.

 • Så härligt det ser ut!!

 • Pärlplattan skriver:

  Åh vilken vacker glaskupa och äntligen får vi se lite vårtecken!

 • Z skriver:

  Yaaay vilken vårkänsla jag fick! 😀 Najjs glaskupa :O

 • Ce message a été extrêmement perspicace et utile pour accroître mes connaissances dans le domaine de la connaissance et ses nombreuses facettes. Eh bien, je suis

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.