Annons

Renovering pågår!

Ni som har följt den här bloggen en tid vet att jag inte startade den i dess nuvarande namn. Anledningen till namnbytet har varit en jobbig och krånglig process, som jag varken får eller vill prata om. Men kort sagt har den inneburit många sömnlösa nätter för min del, så det känns väldigt skönt att äntligen få sätta punkt. Det sista rör mest tekniska frågor, som inte syns för er läsare eftersom det sker bakom kulisserna, men det innebär att jag inte kan logga in och blogga igen förrän allt är på plats. Därför kommer det bli dåligt med uppdateringar idag. Det kan också påverka kommentarsfältet och arkivet en kort tid, men ha tålamod. Det ska snart vara precis som vanligt igen. Ompekningen från husmusen.blogg.se bryts däremot från och med nu. Så om du har sidan inlagd som bokmärke på den gamla länken, glöm inte att byta adress i din webbläsare så att du inte tappar bort mig! Trendenser.se är det som gäller. För att fira att den här jobbiga fasen i min ”bloggkarriär” äntligen är över tänkte jag också passa på att renovera och måla om lite i layouten under våren. När jag bytte namn och form i höstas var det många som tyckte att det blev lite för stelt och stramt och opersonligt för att kännas hemma, och det ska vi försöka råda bot på inom de närmaste veckorna. Så ha tålamod och håll utkik. Många förbättringar och spännande nyheter är på gång. Ha en fin fredag, så syns vi när det tekniska är på plats igen!

Glöm inte att byta adress i RSS-läsare och bokmärken till Trendenser.se!

Kategorier:

Kommentarer

 • Sandra S. skriver:

  Heja Frida.

 • Nilla skriver:

  Lycka till med allt det där! Ha en skön helg.

 • Låter spännande med ny layout!

 • mallan skriver:

  Lycka till!

  Skönt när det är över!

  Ha en bra fredag & helg!

 • Agneta Johnsson skriver:

  Längtar till dess!

 • Tingelings-Sofia skriver:

  Åh, vad kul. Vi väntar med spänning!

  Ha en bra dag,
  Sofia

 • Hej Frida, lycka till med nästa steg! Jag för min del gillar den lite strama, ljusa layouten du har nu, särskilt när du la till den fina bilden på tidningarna i huvudet. Om jag skulle ändra på något är det loggan, cirkeln med huset. I min värld möter jag många mäklare och det finns många som har liknande symboler. Även Malmös kommunala bostadsbolag MKB har en snarlik, tycker inte du ska associeras med dem … 😉 Ha en fin helg, kramkram/Stina.

 • Så spännande, ser jag framemot. Trevlig helg !

 • Hanna skriver:

  Måste säga att jag gillar den designen du har nu skarpt!

 • Hej Frida!

  Så skönt att du kan lägga detta bakom dig nu!
  Ser fram emot den nya designen! Kanske lite vårfärger? Kram Ninnie

 • Det är i motgångarna vi växer och utvecklas, svårt
  att se när man är mitt upp i eländet, men jag önskar dig fortsatt framgång!

 • Spännande att se den nya designen! Jag har sparat din adress som den är nu så I will be back 😉 Lycka till med slutfasen av renoveringen 😀

 • Roligt med renovering av bloggen =)
  Gillar skarpt din blogg, så bytte länkadressen direkt efter att du skrev den nya adressen.

  Ha en underbar helg.

 • Lina skriver:

  Utmaningar föder kreativitet – det är väl kanske en klen tröst men ändå…
  Hoppas allt löser sig gott nu, du får passa på att semestra från bloggen under helgen då underhållet sker och så ser jag fram mot vad som komma skall. Jag har kommit att gilla din header, men det betyder ju inte att jag inte kommer att gilla den nya, bara att jag visst inte tycker att den är stel så som den är. 🙂

  Ha det gott!

 • mimma skriver:

  bara du inte gör svart botten med vit text, såå svårläst

 • Johanna skriver:

  Husmusen.se borde fasen skämmas

  Blir arg när jag tänker på att du gav dig i den här frågan. Men jag fattar att du inte orkar strida….

 • Lycka till, jag ser fram emot att se den nya designen!

  Trevlig helg

 • Det ska bli spännande att se den nya designen. Vad skönt att du kan sätta punkt för det hela, kan tänka mig att det inte var roligt att gå igenom.

 • Spännande med ny design! Lycka till! Samma sak är på gång för min del. Ska flytta från blogg.se till WordPress och egen domän. Men det är inte helt enkelt med designprocessen (och alla funktioner).

 • Oj vilket jobb det låter som att du har att göra med 🙁
  jag sliter av mig halva håret redan och jag har knappt börjat blogga.. du är ju proffs så det kommer gå fint, men jag förstår att det är tidskrävande.. stackars!! Men skönt att allt strul är över så att du kan stryka det.
  Låter härligt med måleri planer. kram isa

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.