Annons

Nyhet från Iiittala våren 2010

Det händer verkligen inte särskilt ofta för oss inredningsbloggare, till skillnad mot de modebevakande bloggkollegorna, men ibland skräller PR-byråerna till och skickar nyhetsreleaser även till oss. Och ibland, med ännu större undantag, är det även ett pressprov inkluderat. Häromdagen kom ett roligt bud till byrån Forsman&Bodenfors i Göteborg där jag jobbar. En halv del rökfärgat glas i vadderat kuvert landade på mitt skrivbord. Jag kliade mig i huvudet. Förstod inte riktigt. Tills jag fick syn på det här fotot på ett litet litet vykort. Iiittala lanserar en ny serie i vår! Den heter Vitriini och består av ett gäng kulörta förvaringsaskar av glas. Och om jag hade kunat gå på pressvisningen i Stockholm igår hade jag, precis som branschens journalister, fått min andra halva och en komplett Vitriini. Smart drag av PR-byrån. Och fantastiskt fin produkt av Iiitala. De här små godsakerna passar ju lika bra till smycken som nycklar som ja, vad som helst som behöver en speciell liten plats därhemma.

Foto: pressbild Iiittala

Kategorier:

Kommentarer

 • Dom är jätte härliga! Skulle behöva en som står vid sängen för att lägga ringarna i. Gillar att de försluts bra också.

 • Askar och skålar kan man inte få för många av tycker jag! De här tycket jag var jättefina.

 • Nilla skriver:

  Minst en sådan, gärna en stor klar, finns på min önskelista! Jättefina! Ha en fin helg.

 • Linda skriver:

  De där var ju bara så himla fina. De får man hålla utkik efter när de kommer till butik:)

  Trevlig fredag /Kram

 • Kattis skriver:

  Vilken härlig nyhet! Precis vad jag vill ha 🙂

  Trevlig helg!

 • Johanna skriver:

  Visst är det en intressant debatt ang. Zytomierska och produktmutor till modebloggare. Vanliga journalister blif ju så sjukt preppade med gratisprover, men det pratas det sällan om.

 • Lina skriver:

  Väldigt snygga! Tyvärr känner jag sambon väldigt väl och de kommer inte över tröskeln….

  Smart idé med utskicket!

 • söta å fina 🙂

 • maxiander skriver:

  Inte min smak riktigt.
  Tacka vet jag aalto!

  /a
  https://www.maxiander.se

 • Daniel skriver:

  Vad kul att skicka ut en halv skål! Har du någon bild på den halva?

 • De är så himla fina.

 • Jonna skriver:

  Hej Frida!
  Först vill jag tacka för en jättebra och inspirerande blogg, jag har varit en trogen läsare i många år nu. Till min fråga: För ett antal år sedan så fanns det ett bestick set (minns inte märket eller vilken butik, det är det som är mitt problem) som man "hängde" på en ställning. Ställningen gick att köpa i antingen rött eller svart (eventuellt vitt också). Jag har ett svagt minne av att det eventuellt gick att köpa besticken hos Duka men det kan vara helt fel. Besticken florerade i Elle Interiör och andra design magasin ett otal gånger och det är därför jag hoppas på att du kanske har en susning om vilket märke det är? Om inte, har du något annat tips på bestick som fungerar på ett liknande sätt? Bor för tillfället i London och har världens minsta kök utan kökslådor och därmed ingen plats att förvara bestick så jag behöver verkligen förslag! Tusen tack på förhand!

 • Lina skriver:

  Minst en glasask blir det! Förhoppningsvis två!
  Tack för dagens glaskara inspiration!

  Kram och trevlig helg bästa Frida!

 • Monnah skriver:

  Form och funktion. Så vackra!

 • Madde skriver:

  gud va läckra! måste införskaffas 🙂

 • Josefine skriver:

  En liten i klarglas till ringarna, och en stor, också i klarglas, till lite annat. Det kommer inte ens komma upp till diskussion i det här huset – det var kärlek vid första ögonkastet!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.