Annons

Mina favoritnyheter

I samarbete med Royal Design, som är en av mina annonsörer, har jag valt ut fem favoriter och en frestande färgskala från vårens alla designnyheter som finns i deras sortiment. Jag längtar verkligen efter sommaren nu, och då är det kanske inte så konstigt att mina ögon dras till havsturkosa, mintgröna och glasklara accenter. De påminner lite om vårsol och svensk försommar. Pappelinas matta Molly sammanfattar säsongens pastellkombinationer vädligt bra. Finns även i en rosa variant.

Kategorier:

Kommentarer

 • Mina favoritfärger samlade i ett kollage, så fint! Mattan och vasen är absolut två favoriter.

 • Nina skriver:

  Jag har under någon vecka funderat på om jag ska slå till och köpa mattan Molly, och när jag såg kollaget fanns det ingen som helst återvändo, den är ju för snygg! Så nu är den beställd =)

 • Anna skriver:

  Underbar färgskala! Har verkligen fastnat för allt klarglas i ljusa gröna och turkosa nyanser som syns i vår. Och mattan från Pappelina känns som ett härligt tillskott bland deras produkter 🙂

 • charlotta skriver:

  kom in och hälsa på i vår iittala store på åhléns city, vi har just nu en tulpanfylld vattengrön aaltovas on display som ger mycket ha-begär 🙂

  ha en fin kväll!

  / C

 • Nina skriver:

  Nu har jag Molly-mattan men inser att jag måste ha nya gardiner i köket, några förslag?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.