Annons

Malmsten + Monocle = sant

Under våren gästas Malmstenbutiken av det globala trendmagasinet MONOCLE med dess legendariske grundare Tyler Brûlé i spetsen. Tillsammans har de två aktörerna skapat en fantastisk vårbutik inne i Malmstenbutiken där designsamarbeten med Malmsten, Comme des Garçons, Drakes, Porter presenteras och säljs i begränsad upplaga. Tanken var först att de bara skulle hålla öppet fram till den sista februari, men nu har du ytterligare ett par dagar på dig. Hela veckan faktiskt! De har nämligen förlängt öppethållande t.o.m. 14 mars. Skynda skynda om du bor i närheten!

Foto: Malmstenbutikens blogg

Kategorier:

Kommentarer

  • Ännu ett sammarbete, kul !!

  • Tack för tipset! Ska genast bege mig dit och kolla!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *