Annons

Fina museiplanscher

Som ni kanske märkt har jag fått en tillfällig hang up på museiplanscher. Sist ut i raden är den här, Sergelplanschen, från Arkitekturmuséet. Såg den för första gången i ett inredningsreportage i Sköna Hem och gillade samspelet på den svartvita tavelväggen. Häromdagen blev jag påmind igen och visst är den fin!

Foto: Arkitekturmuséet och Sköna Hem

Kategorier:

Kommentarer

 • Den är jätte fin, grafisk och enkel men samtidigt glasklar vad gäller budskapet. Själv gillar jag även Andy Warholes citat-planscher från Moderna.

 • Svart o vitt, grafiska mönster är alltid läckert !

 • jenny skriver:

  Supersnygg!! Vill också ha!

 • Lizaloop skriver:

  Supersnygg, det där mönstret är jättefint!
  Hoppas allt är bra, jag har varit urusel på att kommentera hos folk på sista tiden men jag läser….
  har fullt sjå att mata höns på farmville, jäkla beroende det där, jag som ALDRIG skulel börja åsså.. ja ja !

 • InneoUte-Malin skriver:

  Jättefin! Det roligaste är såklart att köpa planscher från utställningar man själv har varit på.

 • Mia Mittvitahus skriver:

  fint:) Skulle gärna ta en sergelstorgs brick jag ja! Ha en fin torsdag, kram Mia

 • Bodil skriver:

  I like it. Själj har jag den i A4 format nere i vardagsrummet.

 • Jo skriver:

  Den är superfin! Som Marie skrev: Grafiska mönster går alltid hem!

 • BRUNETTBLOGGEN skriver:

  fin blogg! 😀

 • Martina skriver:

  Den där är underbar. Har sett den på ett par bloggar, lyckostar!;)

 • Anders skriver:

  finns en matta som heter stockholm med just detta mönster. Stockholm heter den. Riktigt snygg

 • Johanna skriver:

  Superfint! Jag undrar nu om du vet vad det är för svart-vit tapet i bakgrunden på köksbilden? Eller om du vet var jag kan ta reda på det? Jag letar efter något liknande till mitt kök!Tack för en bra blogg!

 • Mats skriver:

  Är det någon som vet var man kan köpa liknande museiplanscher?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.