Annons

Dymo från Granit

Jag har länge varit spekulant på GRANIT’s fina Dymo men varje gång jag kikat in den närmaste butiken, som ligger i Viktoriapassagen här i Göteborg, så har den varit helt slutsåld. I fredags passerade jag förbi lite spontant under lunchen när jag var på väg för att hämta en take-away, och vad lyckades jag pricka in då om inte en hel pall Dymos som precis kommit in. Jag slog till direkt! Jag hade främst tänkt använda den för att märka upp arkivlådorna i mitt hemmakontor, men efter lite funderande insåg jag att den även kunde användas i köket. Se bara så enkelt det blir att baka Arlas hurtbulle numera, när glasburkarna i skafferiet är märkta med de exakta måtten som behövs till en helglimpa.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristina skriver:

  Oh, en Dynamo är alltid smart att ha hemma! 🙂 Vi hade en sån på mitt gamla kontor. Vad kostar dom om man köper dom i affär?

 • Frida skriver:

  Kristina:
  Den på GRANIT kostar 199 kr. Sen kan man köpa till extra remsor för 59 kr.

 • snuggly skriver:

  Tusen tack för den idén, att jag inte tänkte på det. Tycker också om att ha mycket i glasförvaring, som havregryn, ris och couscous. Kan vara bra att skriva mått till havregrynsgröt osv på burkarna. (även om jag kan dem utan och innan så är sambon lite trögare på den fronten)

 • Har en precis likadan, fast jag köpte min på Claes Ohlson och för en billigare penning faktiskt. De är underbara!

 • Johanna N. skriver:

  Snyggt. Man ska inte underskatta ordning och reda på insidan av skåpen.

 • Vilken härlig detalj i köket! De är verkligen användbara till mycket.

 • Anna skriver:

  Dymo heter det väl? Dynamo är ju grejen på cykeln som får cykellampan lysa, om man inte har batterilampa förstås 😀

 • Frida skriver:

  Ah, tack! Ska genast ändra 😉

 • Anna skriver:

  "en hel last Dynamos…" Du får ändra där också 🙂

  Jättefin blogg 🙂

  Hit kommer man fler gånger!!

 • tora skriver:

  Hej! Följ min blogg med bloglovin om du vill så följer jag din! kramar 🙂

 • Sylvia skriver:

  Finns den gamla grunkan än? Hade tänkt ge min till loppis. Trodde ej det fanns refill till den längre. Ska kolla min genast i lådan.

 • Karin skriver:

  Det går att använda färgade pappersremsor istället för plastbandet – https://www.scrappa.nu/archives/2005/07/26/124/

 • Maria skriver:

  Har man inte tillgång till Granit kan man hitta samma sort på Clas Ohlson.

  Och en Dymo är en tacksam grej att använda i många kreativa projekt också, i collage eller så…

 • Själv får jag nog titta in till Clas Ohlson, det är lite för långt till närmsta Granit.

 • Vad smart! Synd att vi inte har Granit i Finland… :/

 • desiree skriver:

  I have a brand new dynamo … but when I see this I want my old one back 😉

 • Bodil skriver:

  Jag använder min till att märka upp alla sladdar och laddare som dräller överallt och som är stört omöjliga att hålla ordning på… Det har underlättat mitt liv en hel del…

 • e n k e l e v a skriver:

  Vill bara passa på att varna. Dymon är beroendeframkallande 🙂 När man väl sätter igång så inser man hur mycket man kan märka… Och, som det sagts tidigare. Den finns även på Clas Ohlson för oss som (tyvärr, tyvärr) bor en bit från Granit.

 • Punctuation Mark skriver:

  What a fantastic idea!!! have a nice week!

 • Lina skriver:

  Smart, jag ska ta och göra något liknande till min müsli.

 • mallan skriver:

  Finns också här för 119:-
  https://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=136871489

  Visst är det suveränt med Dymo!

 • Caroline skriver:

  För en gångs skulle nåt gammalt som man faktiskt har nytta av till alla fina burkar man glömmer innehållet på!
  Granit på lunchen, japp.

 • Anna skriver:

  För den som inte har vägarna förbi Granit så kan man köpa exakt samma på Clas Olsson.

 • Sandra S. skriver:

  Jag älskar min Dymo som jag gör hälsningar av och sätter upp lite överallt. Som: Välkommen hem på utsidan av innerdörren. Och Puss puss på en liten klisterlapp till mormor och morfar. Och såklart märka lite allt möjligt, handdukshängarna på toaletten till exempel.

 • InneoUte-Malin skriver:

  Praktiskt och snyggt. Har också funderat på en klassisk Dymo ett tag. Kanske dags att slå till.:-)

 • Annmarie skriver:

  Burkar kan man inte få för många! Och på det sättet kanske man kan hålla ordning på dem också. Smart!

 • Johanna skriver:

  Jag har med införskaffat en sådan. Hur bra och enkel som helst att använda! =)

 • Stina skriver:

  Finns ju billigare på Clas Ohlsson, exakt samma…
  https://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=148858171

 • Tack… har letat och letat – hittar bara den nya varianten som inte alls är lika rätt. Denna är ju såååå snygg – viket retro resultat här ska köpas!!!

  Maliin
  ps synd att inte Granit har webbshop för oss utan detta ljuvliga företag på orten

 • rebecca skriver:

  ja älskar min dynamo från granit. Jag använder den till glasburkar som står framme, text till egna tavlor och även texxt på kort. Snyggt!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.