Annons

Anthropologie

En annan webbshop som har mycket stylinginspiration på temat loppis och mixmatch är Antropologie. De visar ofta olika teman för säsongen under huvudrubriken och har inte enbart frilagda produktbilder på det butiken säljer utan visar också sakerna i ett sammanhang. Man kan bli fast där ett bra tag om man börjar kika runt i sortimentet. Livsfarligt är det också. Hittar du en sak du gillar, tipsar de om en liknande, och så vips har du klickat bort en halvtimme eller två. Varning utfärdas alltså, men det är en ovärderligt bra källa till inspiration om du letar uppslag och tips på kreativ hemmastyling av nytt och nött.

Foto: Anthropologie.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Monnah skriver:

  Min absoluta favoritaffär! Pengar är inte värt speciellt mycket för mig, men när jag tittar in till A. väcks alltid ett habegär som är lite svårt att stilla… Önskar att jag snart kommer till London så jag kan besöka deras nya affär där!

 • Lina skriver:

  Den där ljusringen – den är ju som gjord för vårt hem.
  Din varning tog jag fasta på och minimerade klickandet till bara tre… eller fyra… eller tolv… 🙂

  Kram

 • Linnéa skriver:

  Den där takkronan var verkligen läcker!

 • Helena skriver:

  Tack Frida för att du skrev om Anthropologie, jag har hört talas om företaget men inte hittat det eftersom jag inte visste stavningen! Kul inspiration!
  /Helena

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.