Annons

Pressinbjudningar galore

När jag kom hem från semestern häromdagen låg det en diger bunt av pressinbjudningar till möbelmässan och väntade på hallmattan. Stockholm Furniture Fair och Design in Vasastan har ju gått av stapeln i veckan med efterföljande aktiviteter i form av lanseringsjippon, katalogsläpp, vernissage och utställningar, inbjudningar till montermingel och lanseringsteasers från olika leverantörer i branschen. Jag ska ta en rejäl kopp kaffe och dyka ner i högen för att vittja brevskörden under dagen. Återkommer inom kort med en digital rapport och sammanfattning av det viktigaste som hänt medan jag varit borta!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh vad roligt att få gå på den mässan!

  Jag fick också en inbjudan – men man bor ju över 100 mil – så det får räcka med Formex.

  Imorgon blir det tävling hos mig – och premiär för något rosigt!

  Ha en underbar ♥ alla hjärtans dag ♥!

  Kram Maud

 • Johanna N. skriver:

  Cool bild! Vad har du för kamera?

 • Vad roligt att få gå på en massa design mässor =)

 • ewa skriver:

  …som jag letat, o så ser jag denna smidesljusstake på din bild idag!
  Var får jag tag på den? Vet du? Tillverkare? On Line?
  Tänk OM du kan hjälpa mej – vilken alla hjärtans dag det då blir…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.