Annons

Inspirerande studiobilder

Via en bloggtur (såhär i efterhand minns jag inte riktigt hur jag klickade mig dit) fann jag Line Juhl Hansens fantastiskt inspirerande hemsida med bilder från hennes atélje. För ett ögonblick drunknade jag nästan i kreativ inspiration. Line är en dansk konstnär som (visade det sig, efter ytterligare lite runtklickande) även håller work shops i kollage- och måleritekniker. Jag får ett kliande behov av att springa till Panduro eller närmaste konstnärsshop och handla färg, penslar och målarpryttlar när jag ser detta. Om jag bara hade haft en helg över hade jag gärna bokat in mig på en kurs, tills dess önskar jag mig en distansworkshop medelst Internet. Line, går det att ordna för oss som inte bor i Danmark tro?

Foton: bilder från Line Juhl Hansens blogg

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Jag förstår dig! Idag har det kliat i mina fingrar också… men gjorde en moodboard, det var riktigt roligt och man fick användning för alla inredningstidningar man samlat på sig!

  Ha en gó vecka!

  ps. vet du ngt om ledig lägenhet i GBG så får du gärna höra av dig, JAG LETAR =)

 • Vilka härliga tavlor. Jag önskar att jag kunde måla eller hade tid att försöka lära mig…

 • Tingelings-Sofia skriver:

  Vilka underbara bilder! Man blir verkligen sugen på att skapa.

 • Rebecca skriver:

  Å vilka härliga stökiga kreativitetsbilder!
  Underbart, jag vill bara vräka allt åt sidan och måla!

 • Annika skriver:
 • Annika skriver:

  Javisst är de underbara! Jag älskar hennes tavlor! Jag kan titta på hennes tavlor om och om igen. Sådan färgglädje. Jag har också gjort något inlägg om henne för ett tag sedan. Din idé om distansworkshop låter ju lysande!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.