Annons

Fina klädställningar

På tal om inredningsspan på stan kunde jag inte låta bli att ta en bild på det här skyltfönstret hos H&M, när jag var förbi deras butik på Kungsgatan i Göteborg för att kolla in senaste Rykiel-kollektionen. Jag fastnade inte så mycket för de randiga plaggen som släpptes i lördags, som för de tjusiga klädställningarna i herrskyltfönstret. Riktigt snyggt mot de vitmålade golven. Är du sugen på en klädställning, finns det bland annat fina sådana från danska HAY, Loop stand i svart (pris 1710 kr), men också budgetversioner som Rigga från IKEA (pris 129 kr). Hmm. Kanske något att fundera på till sovrummet.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Maja/Cactusvit skriver:

  Fastnade inte heller direkt för just kläderna, däremot var "tavlorna" de hade ställt ut kring kollektionen kanonfina!

  Ha det gott! /Maja

 • Johanna skriver:

  Snyggt! Även Åhléns har en fin klädställning som heter Fredrik. Dock i metall, men man kanske kan ta fram sprayburken?

 • jenny skriver:

  Snyggt!! Nä, kollektionen var väll sådär. Lyckades iallafall få tag på det enda jag ville ha därifrån och det var den långa svart & vitrandiga tröjan:-)
  Kram

 • Just den tröjan som du efterlyser verkar det ha varit riktig dragkamp om. Jag är glad över min randiga scarf som jag till slut lyckades klicka hem 🙂 Tjusiga klädställningar – enkelt och effektfullt.

 • Vilka stilrena skyltfönster. Riktigt fint.

  Tack för din kommentar. Vad jag känner så är jag en riktning mellan mode och livsstil. Men det är svårt att hålla sig inom endast de områdena. Jag är så öppen av mig och har lite för lätt för att dela med mig av allt. Men ska försöka hålla mig nu =)

  kram.

 • Malin skriver:

  Snygg skyltning! Jag fick inte tag på det jag ville, men klickade hem några saker som jag får se om jag behåler!

 • Karin skriver:

  Riktigt fina klädställningar, det är ju enkelheten som gör de så fina! Jag har klädställningen från IKEA – dock ingen som jag rekommenderar. Ostabil och tål inte så mycket tyngd.

 • snyggt! Ser mkt mer exklusivt ut än "bara" hm..jag skulle gärna ha en fin klädställning i sovrummet, om jag bara hade plats…..

  Kram erica

 • Det här har jag missat hos Ikea, är på jakt efter en SNYGG!!klädställning som jag kan ha på mässor o dylikt för att hänga mina kortpaneler på, så Tusen tack, Frida !!!

 • Cristian skriver:

  Hej..
  jag är på jakt efter just en sådan snygg klädställning….
  som H&M har:( någon som vet vart man kam få tag på en sådan?
  Ikeas nej tack:(

 • Maria skriver:

  Hej Cristian och alla ni andra som letat efter en snygg klädställning! Jag har designat en jättefin som jag kallar Walkoutcloset. Kolla och beställ den för 1295 kr på http://www.walkoutcloset.se. Finns i vit eller stålgrå, enkel, stilren design, svensktillverkad och med unika glasdetaljer från Paris. Perfekt i storlek också, får även plats i den lilla lägenheten!

 • Maria skriver:

  Hej alla ni som letar efter en snygg klädställning!
  Jag har designat en jättefin som jag säljer på http://www.walkoutcloset.se för 1295 kr, finns i vitt eller stål. Hoppas ni gillar den!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.