Annons

Fiffigt från Menu

Danska Menu har släppt sina nyheter för 2010. En av de fiffigare lösningarna är Tealight Shadow. En ljuslykta med utbytbara skärmar som skapar olika ljus- och skuggmönster genom de fyra olika, transparanta skärmarna som följer med i paketet. Till formen ser de ut som klassiska bordslampor men de klara glasstakarna passar för vanliga standardvärmeljus. I ett paket ingår 2st ljuslyktor och 4 lösa skärmar i limegrönt, frostad, randigt och Forest mönster. Pris 279 kr. Jag kanske hade önskat en lite mindre stickig färg än limegrönt, men jag gillar grundtanken. Lite Cult Design över det.

Foto: pressbilder från Menu

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  den vill man gärna ha!

 • Lotta skriver:

  Jättefina!!!
  De skulle jag gärna vilja ha:)
  Men jag hade också gärna tagit en annan färg än limegrönt.

 • De var riktigt söta, skulle gärna vilja ha en, den med trädmönstret tyckte jag om.

 • Den med trädmönster är fin men lite fler alternativ behövs innan jag köper en. Men idén får de pluspoäng för!

 • malin björling skriver:

  Åh, jag gillade trädlyktan. Umdrar vem som kommer att sälja dem här?

 • Riktigt fina och absolut något jag skulle vilja ha hemma.

 • Annette skriver:

  De är jättesnygga. Finns på min önskelista 🙂

  Kram Annette

 • Johanna skriver:

  Var kan man köpa dem?

 • martin skriver:

  vill ha!!!

 • Proforma skriver:

  Dom är ju jättefina och lime är helt ok för mig! Kan nästan inte vänta på att få se dom irl!
  Irene

 • charlotta skriver:

  nja, jag är inte helt övertygad…

 • Tess skriver:

  Åh vad fina, jag som älskar ljuslycktor. speciellt om det finns trädmotiv på dem vilket är min svaghet just nu 🙂

 • Dahlarna skriver:

  Wow – vilka läckra! Kul med en produkt som man kan variera på många olika sätt – det gillar jag :-)! kram

 • Anonym skriver:

  De var superfina!! Gilar att man kan variera de;)

 • Andreas skriver:

  Riktigt fina, undra om dem finns i flera färger..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.