Annons

Tips på designböcker – Olle Eksells box

På tal om det förra inlägget om att inreda med böcker, och då i synnerhet sådana som behandlar ämnet vi är intresserade av: design och inredning, så kommer här ett tips. Olle Eksells designböcker i samlingsbox om fyra. De gavs ut redan på 60-talet, men är lika aktuella idag och böckerna är inte bara intressanta i sitt innehåll utan också väldigt fina på utsidan. Snygga som ”coffee table books” eller i en trave på ett sideboard. Själv har jag inte hunnit läsa igenom mina ännu, eftersom all ledig tid på helgerna under de senaste veckorna har gått åt till ett mindre lägenhetsprojekt. Detta får bli läsning och förkovran att se fram emot lite senare i vår med andra ord, jag njuter av att bara titta på dem så länge. Återkommer inom kort med en mer diger recension. Vill du också köpa kan du göra det här: pris 259 kr/st på Bokus.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Inspirera Mera skriver:

  Tack för tipset!
  Kram Sandra

 • Men Frida nu blev man ju nyfiken! På projektet alltså… 🙂

 • sanita skriver:

  Hej! Checka in min blogg.
  Komentera sista inlägget o säg om du hissar eller dissar det!
  Kram.

 • pete skriver:

  Very good!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.