Annons

Tema tavlor: kända filmcitat

Jag fortsätter jakten på de perfekta tavlorna, som en konsekvens av mitt nyårslöfte, och idag föll ögat på den här roliga varianten med klassiska filmcitat (som jag hittade via Lotta). Kul om du liksom jag har sett alla filmerna som nämns. Det finns flera olika motiv, så vill du ha flera (eller är en riktigt cineast) kan du lätt köra två tre stycken på raken.

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  fantastiskt inspirerande blogg! vilka grejer du hittar! Kanon snyggt!

 • Vilken kul idé! Själv funderar jag på filmaffischer, kommer inlägg i morgon. Ha det fint,
  /Stina.

 • Den är riktigt snygg, gillar ramen, den passar verkligen till tavlan/texten. Henrick

 • Tomas P skriver:

  Riktigt snygg tavla…. Men jag kan tycka att det är lite synd att 'facit' står, annars vore det roligt med lite gissningslekar 🙂

 • JENJEN skriver:

  Riktig häftig tavla (^^,)

  https://jenjene.blogg.se

 • Mirja skriver:

  Åh, vad fina. Skulle vilja ha allihop

 • Kul idé, men tavlan föll mej inte i smaken !

 • Lina skriver:

  Typografinörden Lina gillar!
  Så fyndigt och snyggt på samma gång. Jag tycker dock att facit går bort. Så kul det hade varit att få klura på dem en stund…

  Vad det är blir på dina väggar så är jag övertygad om att det blir snyggt. Vad annars kan de bli liksom… 🙂
  Kram

 • Piffiga Tjejen skriver:

  Vilken fyndig idé!! Och så snyggt dessutom!
  GILLAR!

 • Jag har faktiskt gjort några liknande grejer till min inspirationstavla med filmcitat och musiktexter. De är än så länge i blygsamt utskriftsformat, men jag funderar på att vidareutveckla idén i lite större format. Facit – nja säger jag om det. Roligare med en speciell rad som betyder något för en själv och där man på förhand vet facit 🙂

 • InneoUte-Malin skriver:

  Jättecoola. Håller dock med om att det nästan vore roligare utan facit. 🙂

 • Sanna skriver:

  Aha! Ska absolut hänga med dig i din jakt på "de perfekta tavlorna"! Då får jag säkert massor med bra tips för min egen jakt på desamma 🙂

 • Kul idé, där kan filmfantaster stå och fundera en stund (om man lyckas med konststycket att läsa citatet utan titeln).

 • Elenore skriver:

  Underbar tavla!

 • Cecilia skriver:

  Jag håller på med tavlor med favoritrecepten till att ha i köket. Gör dem i wordle för att det blir lite rörigt men ändå med viss struktur. Me like. Ska leta fram några passande ramar att ha till =)

 • Monika skriver:

  Åh, det var läckert! Kände igen nästan alla citaten på den tavlan! Älskar det från Notting Hill: I am just a girl, standing in front of a boy asking him to love her. Jag får rysningar! Kul tips, tack!

 • Wiwi skriver:

  Läcker idée!

 • Maja skriver:

  Snygg!

 • Tess skriver:

  Jätte fina, jag vill ha!!! Facit tycker jag är en bra idé. Själv vet du ju vad det handlar om, men det är ju inte alltid att andra gör det. Med fasit färdigt så får innehållet en mening och ett samanhang även för den oinsatte 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.