Annons

Tema tavlor: colour me happy

Ett av mina nyårslöften för 2010 är att inventera, utvärdera och se över väggarna i mitt hem. För att sedan investera i ett gäng väl valda tavlor för den där sista personliga touchen. Tillfälliga tavellösningar ska bort, och riktigt omtyckta motiv ska få ta dess plats. Det är ju annars så lätt att bara tänka stående möbler, mattor och pynt när man inreder. Man glömmer nästan bort att varje rum faktiskt har motsvarande fyra ”golv” att möblera, fast med hängande saker. Här är lite inspiration från Dominos Flickr-album. Kulörta kombinationer och inramade magasinsomslag. Hm. Det kaske kunde vara något i vår.

Kategorier:

Kommentarer

 • Linas inredning skriver:

  Vad snyggt det var att blanda sådär som på första bilden, och lika snyggt med raka linjer för de inramade omslagen. Inspirerande!

 • Linruz skriver:

  Snygga tavlor kan verkligen göra ett helt rum.
  Tack för insperationen.
  Kram Lina

 • malin björling skriver:

  Hej Frida, om du är sugen på lite personliga och annorlunda tavlor så kan du klicka på den här länken https://gallerimalinbjorling.wordpress.com de är jättefina he he ( skojar bara, det är mina egna tavlor … )

 • jbogdanov skriver:

  KISSIE HOTADE MIG KOLLA OCH SE SJÄLVA FINNS I MIN BLOGG: ( https://jbogdanovs.blogg.se )

 • luckeboi skriver:

  Snygg vägg 🙂

 • richard skriver:

  fantastisk blogg!

 • mandy skriver:

  jag har en hel del tidningar omslag upsatta:) älskar vogue!!!!

 • Diana skriver:

  Jag behöver tavlor till min nya lägenhet men det är dyrt. Någon som kan tipsa om var man kan hitta snygga billiga (gärna abstrakta) tavlor?

 • Jag tror vi har samma löfte inför 2010, vad göra med dessa väggar. Hoppas allt är bra med dig annars! / H

 • Den första bilden är underbar! Personligt och assymetriskt, men ändå så väl sammanhållet. Att rama in magasinsomslag kan också vara snyggt, men jag tycker det lätt kan påminna om tidningshyllan i ett väntrum. Eller en redaktion, vilket iof kan vara trevligt! 🙂

 • Väldigt snyggt och personligt.

  Har faktiskt påbörjat samma resa. Före jul åkte alla tavlor ner och bara de vi verkligen gillar kommer upp igen…

  Kram Karin

 • Elin skriver:

  Åh perfekt ju. Nu vet jag vad jag ska göra i mitt nyinflyttade rum med vita väggar haha. Tack för inspirationen!

 • J V H skriver:

  Omslagstema som det med Vogue skulle jag gärna prova. Tycker att det är coolt och unikt!

 • jbogdanov skriver:

  KISSIES HAR HOTTAT MIG BEVIS FINNS PÅ MIN BLOGG:(

 • Anonym skriver:

  här får man tips och idéer
  jättefin blogg fortsätt så

 • Stina skriver:

  Åh, de där stolarna har jag suktat efter länge… Vet du om det finns några liknande, billigare? Sen undrar jag hur det gick i delfinalen av din namntävling? Vem vann, är det den slogan som står nu!?

 • sååå läcker med tavelväggar! du har helt rätt, man glömmer oftast väggarna, men ack vad viktiga dom är med!!

 • john skriver:

  inte så uppdaterad blogg just nu, men där hittar ni några tavlor jag har målat om ni är intresserade…

  kolla under kategorin art

  /john

 • Sofia skriver:

  Jag har Michael Jackson-affischer, såklart! ;D

 • Mellis skriver:

  Skitbra med tavlor 😀 tycker det är tråkigt att alla är så minimalistiska och bara har en gigantisk tavla bakom soffan! Väggarna ska ju prydas 😀

 • Jasmine skriver:

  Tavlor på väggarna gör verkligen skillnad! 🙂

 • Det här med inramade magasinomslag gillar jag skarpt. Tycker det är riktigt snyggt, om man väljer rätt omslag förstås 🙂

 • My skriver:

  Måste säga att det där är riktigt snyggt! Jag har INGA tavlor hemma, det är verkligen hemskt och jag saknar det. Dock behövs två rum målas om först men sen ska nog även jag se över väggarna och skaffa fram lite snygga motiv att klä dem med 🙂
  Lycka till!

 • Malin Mossberg skriver:

  Jaaaa fint! Jag tycker vi ska lägga ner mer tid och verkligen känna efter vad vi tycker om att vila ögonen på! och vilken stämning motiven kan ge åt rummet. Jag är också lite trött på det minimalistiska jag älskar färger och former! kolla gärna in mina målningar på min nystartade sida.
  O tack för en inspirerande blogg…

 • Adèle skriver:

  Damn. gillar't starkt!

 • Egengjorda tavlor är personligt i ett hem, och alla kan faktiskt måla, huvudsaken att man tycker det är snyggt själv !!!

 • Tess skriver:

  Här är det massor av saker på väggarna. I ett rum är en vägg täckt av foton med autografer som jag och sambon samlat, sedan har jag en vägg dedikerad till Queen (mitt absoluta favoritband), en vägg med svärd, dolkar och knivar (som jag samlat på) och några få utvalda favoritfilmaffischer (Borta med vinden för mig och Stand by me för min sambo).

 • Art By Tina skriver:

  Jag satsar på färgglad konst – mest mina egna tavlor, mina väggar blir som tillfälliga bostäder för dom tills dom hitta nya hem att flytta till.

  Min konst finns för beskådan för nyfikna på:
  https://artbytina.blogg.se

 • Inspirera Mera skriver:

  Vilket härligt nyårslöfte!
  Kram Sandra

 • Snyggt! Jag satsar också på omtyckta motiv på mina väggar, och jag håller med dig om att väggarna faktiskt också behöver "möbleras". 😉 En hel del av konsten jag har på mina väggar är dessutom egengjorda. Kika gärna in i mitt galleri: https://johannajagendal.blogg.se/galleri

 • Anna Kubel skriver:

  jäklar va snyggt, sådär ska jag ha på min vägg!!

 • Erica skriver:

  Fint! Coolt med Vogue-omslagen på understa bilden.

  Själv så älskar jag allt som är svart, vitt och grånyanserat samtidigt som jag också älskar det som är riktigt personligt och har därför ett antal egentagna svartvita fotografier uppe på mina väggar. 😀

 • Before29 skriver:

  uj såå snyggt minsann!!!

 • Du har helt rätt Frida, många glömmer att även inreda väggarna. Men lagom är naturligtvis bäst och det allra viktigaste är väl att välja sånt som man trivs med och att låta det växa fram. Det är svårt att få till ett dynamiskt kollage om man tar alla chokladbitar från samma box om du förstår vad jag menar ;-). Hoppas det är bra med dig!

 • Junitjej skriver:

  Jag tycker bäst om den nedersta väggen!

 • sara skriver:

  vad coolt! fin blogg du har!

 • luckeboi skriver:

  Halloj! Planer för i helgen? 🙂

 • Eleonore skriver:

  Jag är så dålig, har knappt något på väggarna! 🙂

 • Ida we skriver:

  Gillar tidningsomslagen det var snyggt. Själv har jag en gammal garderobvägg/sida som jag har klistrat fast bilder/skrivit på, som ett snyggt och personligt klotterplank 🙂

 • Madde skriver:

  Älska tavlor 😀 Jag ska ha en tavelvägg i min nya lägenhet jag ska snart flytta till, är så himla snyggt och ger ett liv i väggen 🙂

 • luckeboi skriver:

  Kolla in Do-it Yourself Toys på min blogg. Ser de inte roligt ut? 🙂

 • mhalin skriver:

  riktigt snyggt ! 😀

 • luckeboi skriver:

  Anmäl dig till veckans blogg tävling nu 😉

 • emelie skriver:

  Ta dig gärna en titt 😉 Tavlor på mitt vis!

 • emelie skriver:

  STORA tavlor för dig som har en tom vägg! 🙂

 • Nath skriver:

  Jisses tänk om man kunde fixa till det så snyggt hemma =) Gäller att man inte slänger upp vad som hellst på väggarna.

 • Anonym skriver:

  Gillar din bloggsida. Kul med lite indredningsuppdatering.

 • Bjorn skriver:

  Jättefina tavlor! Magasins inramningar kommer inom kort hos oss på Nordic Art House. Håll utkik…

 • gucci handbags skriver:

  många glömmer att även inreda väggarna. Men lagom är naturligtvis bäst och det allra viktigaste är väl att välja sånt som man trivs med och att låta det växa fram. Det är svårt att få till ett dynamiskt kollage om man tar alla chokladbitar från samma box om du förstår vad jag menar ;-). Hoppas det är bra med dig!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.