Annons

Stora Bloggpriset – sista chansen att rösta, imorgon!

Imorgon är det sista chansen att rösta i Stora Bloggpriset 2009. Om någon av dina favoritbloggar är nominerade tycker jag att du ska ta dig tid att klicka in dig där och heja fram honom eller henne. Vi som skriver och driver bloggar kämpar varje dag med att komma på nya blogginlägg, fotografera, rapportera och inspirera – så har du en favvo bland dem som nominerats – gör dig besväret. Du ska vet att det uppskattas massor och att varje liten knuff framåt för de här skribenterna, mig inkluderad, ger en extra dos energi till att fortsätta vidare. I kategorin inredningsbloggar är förutom Trendenser även de jätteduktiga skribenterna bakom Inredningsbloggen, Husligheter, Emmas blogg och Inspirera Mera nominerade. Klicka här om du vill komma till omröstningen och ge någon av oss en liten puff! Tack, tack.

Kategorier:

Kommentarer

 • A home far away skriver:

  Åh så många fina bloggar du nämner, ska ta mig en närmare titt:)

  Ha en fin dag!
  Kram Gunilla i Singapore

 • karolinajonsson skriver:

  fin blogg 😀

 • Lise-Lotte skriver:

  Hejsan…kika gärna in till min blogg om studier…välkommen

 • Martina skriver:

  Det är många fina bloggar i kategorin. Men jag tror allt du tar hem det. 🙂 Lycka till! Kramar

 • Ebba von Sydow skriver:

  Jag röstar på dig!

 • Elenore skriver:

  Röstar såklart på dig!
  Stort av dig att länka till dom andra, inte många som gör det..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.