Annons

Reklamposters

På tal om reklamhumor och TV-serien MadMen. Här är några fyndiga posters för text- och typografiälskare som mig. Kanske lite konst till ett arbetsrum därhemma? Jag skulle lätt kunna pryda en vägg med dessa, om jag bara hade haft en sådan över.

Kollage: ”I shot the serif” är egentligen ett t-shirttryck av Tom Gabor, ”varumärkenas ABC” är en poster av Jason Dean och finns att köpa här för drygt 360 kronor. ”Typografins periodiska system” kan du klicka hem här och ”A-holes” är ett projekt av Alberto Nomo som finns att köpa på Etsy.

Kategorier:

Kommentarer

 • Härliga posters! Gillar skarpt "I shot the serif".

 • Malin skriver:

  Underbara, speciellt "I shot the serif"!!

 • Anonym skriver:

  Har själv ett par tavlor med grafiskt tryck som jag älskar. De passar fint i mitt 60-talshus. Här är det svårare att gå loss i romantisk stil….
  Läs en ny blogg om inredning!

 • Martina skriver:

  Vilka läckra! 🙂

 • Inte alls dumt! Skulle jag gärna ha på väggen om det fanns plats. Har hittat en riktigt snygg tapet till den blivande fondväggen här hemma. Finns på bloggen om du vill se.

 • Nilla skriver:

  Kul!
  Gott nytt år!

 • Kul idé!

  Förresten, jag kanske visar ditt blivande matbord hos mig idag… Kolla in nedersta bilden. Bordet kommer från danska Casa Shop.

  https://ellasinspiration.blogg.se/2010/january/this-i-like.html

  Kram Karin

 • ida skriver:

  Hej!
  Vet inte om du har ( cassandra)tavlorna kvar, men om du har dom kvar så vill jag köpa dom!
  Mvh ida

 • Åse skriver:

  Vilka underbara posters!

 • Monnah skriver:

  Ögongodis!

 • Elin skriver:

  I shot the serif, hihi den var bra! 😀

 • Ottomar skriver:

  Fina, gillade periodiska systemet. Tipsade om några schyssta typografiska väggklistermärken i min blogg nyss för den som är intresserad.

 • erika skriver:

  Hej!
  Vart hittar man att köpa "I shot the Serif"?

 • Åsa skriver:

  Tack för tipset om periodiska systemet.
  Jag är på jakt efter en bild till en speciell ram och den kommer att passa finfint!

 • smäm skriver:

  I shot the serif skulle jag kunna tänka mig. supersnygg.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.