Annons

På önskelistan: Pia Walléns Crux

Nu var det länge sedan jag fyllde på min privata önskelista. Men, ikväll sprang jag på en bild från ett hemma-hos-reportage i Frederic Méchiches våning via DoorSixteen och fick syn på Pia Walléns underbara pläd Crux Blanket. Och plötsligt blev det en fix idé och selektiv perception, speciellt efter att ha sett den i så många olika sammanhang. Den här skulle ju funka toppen även hemma hos mig. Sagt och gjort, upp på önskelistan åkte den. Nu gäller det bara att ta reda på vart man kan hitta den i Göteborg.

Foto: Elle Decor UK, Marie Clair Maison, Scandinavian Style, Pia Ulin via DoorSixteen.

Kategorier:

Kommentarer

 • Linnéa skriver:

  Men pläden är ju också så himla snygg! Lycka till i Crux-jakten 🙂

 • puppan skriver:

  Den är fin!!! Du kan beställa den på Scandinavian Design: https://www.scandinaviandesign.com/shop/crux-filt-204.html

  Där beställde jag min: https://renovering.blogg.se/images/2009/85_61748534.jpg

 • Enkelt och snyggt mönster.

 • Jimmy skriver:

  Den skrevs in i min önskelista me!

 • Billy skriver:

  Vad billig den var…

 • Anonym skriver:

  Den är ju så snygg! Kan se den ligga här på min soffa! Förstår bara inte vad det är som gör den sååå extremt dyr!
  Irene

 • Anonym skriver:

  Den är ju så snygg! Kan se den ligga här på min soffa! Förstår bara inte vad det är som gör den sååå extremt dyr!
  Irene

 • Proforma skriver:

  Den är ju så snygg! Kan se den ligga här på min soffa! Förstår bara inte vad det är som gör den sååå extremt dyr!
  Irene

 • Helena skriver:

  Hennes stora crux-matta är också underbar och finns
  på min 'vill ha' lista!

 • Camilla skriver:

  Den är riktigt fin och finns i mina tankar rätt ofta.. Speciellt i detta (fina) vinterväder som vi har nu, då är en hälig pläd nästan ett måste i soffan 🙂

 • dahlarna skriver:

  Den pläden var riktigt fin! Kram!

 • Johanna skriver:

  Krypton har haft den tidigare och kan säkert ta hem den.

 • Linda P skriver:

  Den är underbar. Själv har jag siktat in mig på Crux-mattan. Men f n nöjer jag mig med crux i miniformat i form av grytunderlägg. Ha så kul på Formex i helgen!
  kram

 • InneoUte-Malin skriver:

  Underbara miljöer och en mycket snygg filt.

 • LillaMy skriver:

  Jag såg en Pia Wallen pläd på Röda Korset en gång för 50:-,men jag beslutade mig att jag hade nog med filtar och skulle vara minimalistisk.Det är inte mycket i inköpsväg jag ångrar men det grämer mig ännu flera år efteråt.

 • Olof skriver:

  Vad heter den svarta fåtöljen som ser ut att vara flätad av metal högst upp till höger?

 • Anonym skriver:

  Visst är den fin, men över 5000:-. Kom igen!!!! Ni måste väl kunna tänka på något bättre att lägga alla dessa pengar på. Tänk Haiti!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.