Annons

Lyx vs. budget: Retromöbler för compact living

Är du på jakt efter ett köksbord i retrostil för ett litet kök eller en mindre lägenhet? Kolla in de här två som känns väldigt snarlika med tanken att stolarnas triangelformade sits helt kan gömmas under den runda bordsskivan. Orginaldesignen Frem av Hans Olsen från 1962 kan köpas hos antikhandlare för mellan 5000-15000 kronor. IKEA’s FUSION går loss på 2495 kr, finns i både svartbets och valnöt.

Kategorier:

Kommentarer

 • Dahlarna skriver:

  "Tyvärr" brukar jag alltid gilla lyx-varianten bäst & så även här. Lyxvarianten är mycket snyggare i designen. Ha det så bra! KRAM!

 • Maria skriver:

  Har äntligen fått köpt mitt fusion-bord efter 3 års längtan, väldigt nöjd med tanke på att min lägenhet är liten och färgen passar perfekt ihop med allt annat jag har! Valnöt finns dock inte kvar på IKEA längre, och priset ligger på 2995. Bara så du vet 😛 Superbra och inspirerande blogg!

 • Tomas P skriver:

  Har länge varit sugen på IKEA-varianten… dock är det lite väl litet att sitta fyra kring, om det inte är en kopp kaffe man samsas runt :/

 • Helena skriver:

  Ännu finare, tycker jag, är Wegners Hjertestolen+bord som har samma koncept. 🙂

 • K8an skriver:

  Jag bara älskade Fusion från första gången jag såg det!! Nu blev jag dessvärre helt såld på lyxvarianten!!! Lovely

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.