Annons

Lyx eller budget: Väggklocka med svarta visare

Nu har jag bestämt mig, jag ska byta namn på den här kategorin till ”lika som bär”. För hur ofta är det inte man springer på saker som är så lika att de kunde vara tvillingar. Och om än inte enäggs så i alla fall från ”samma mamma”. Eller vad sägs om Åhléns nya väggklocka med svarta visare, så snarlik Georg Jensens och Henning Koppels att man (om man som jag är närsynt) knappast skulle se någon skillnad på håll.

Lyx: Henning Koppels klocka med aluminiumram för Georg Jensen pris 1455 kr. Budget: Åhléns väggklocka, nyhet våren 2010 pris 69,5 kr.

Kategorier:

Kommentarer

 • Det är verkligen inte mycket som skiljer dem åt, men jag tycker ändå att Koppels klocka är något finare med sina svarta prickar istället för siffror.

 • susanne skriver:

  På tal om lyx eller budget,är det någon som har erfarenheter av att handla kopior på infurn.eu?

 • Malin L skriver:

  Det är onekligen så att detaljerna gör skillnaden, dyr är snyggare i det här fallet. Så mycket snyggare att jag skulle betala dubbelt så mycket? Nja..

 • Freedomtravel skriver:

  Nån stor skillnad är det ju inte, men den dyra är ju ändå lite snyggare… Vi sprang benen av oss för några veckor sen för att hitta en snygg väggklocka i svart/vitt/silver, men vad svårt det var! Det hänger ju ungefär en väggklocka i varje möbelaffär, och de flesta var ganska tråkiga. Det blev en matberedare…

 • Monnah skriver:

  Jag tycker att Koppels klocka är bra mycket snyggare. Det är något med kontrasterna som gör att den blir mer "talande".

 • Lina skriver:

  Dyr är kanske snyggare här, men då man har barn i lära sig klockan-ålder är siffror att föredra. Så jag väljer budget denna gång. 🙂

  Trevlig helg!
  Lina

 • Ja, verkligen. Georg Jensen klockan är faktiskt snyggare. Många gånger kan den största skillnaden mellan kopia och original ligga i känslan då man ser/känner på produkterna..

 • Ebba von Sydow skriver:

  …Men ingen av dem är lika snygga som Arne Jacobsens väggklocka, tycker jag! 😉 /Ebba, svt.se/ebbasblogg

 • Daniel skriver:

  George Jensen klockan sticker ut med sina detaljer, dock så tror jag ett stavfel dykt in annars är det en ruskigt billig klocka hos Åhlens och jag skulle alla gånger valt den då för 69,5 kr 😉

 • Daniel skriver:

  Ska nog kolla bättre innan jag yttrar mig 69,5:- verkar stämma. Då är prisskillnaden ruggig.

 • Johanna skriver:

  Köpte den billiga klockan, ett riktigt bottennapp då urtavlan var mer ljuslila än vit, min klocka finns numera att köpa på statsmissionen…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.