Annons

Istället för en tavla

Hos inredningsbloggaren Anna Dorfman på Doorsixteen fick jag syn på den här idén till en väggprydnad för ett litet kök, istället för en tavla. Enkelt, men riktigt fint tycker jag. Jättekalendern kommer från Massimo Vignelli. Jag såg en liknande i Milano, fast med en enda siffra i taget (typ kalenderblock). En sån skulle ju också kunna funka. Inlägget i sig handlade om hur Anna bytt underrede på ett par gamla Eames-stolar och gjort ett klaffbord med hjälp av en bordsskiva från IKEA. Läs mer om det här.

Foto: Anna Dorfman

Kategorier:

Kommentarer

 • Fint och enkelt, stolarna är underbara och kalendern ger ett grafiskt och dekorativt inslag till inredningen.

  Efter att min blogg har dragits med massor av tekniska problem i några veckor har jag nu blivit tvungen att byta adress och börjat om. Välkommen till min nya bloggadress: https://interiorguiden.blogspot.com/

  Kram Åse

 • Riktigt fin. Man kan ju inte missa vilket datum det är iaf =)

 • Anonym skriver:

  Detta var då skitfult. Påminner om en väntsal, totalt utan värme och känsla, och inte ett hem.

 • Anna skriver:

  Enkelt, stilfullt och smart.

 • Ottomar skriver:

  Ja de där kalendrarna är sjukt fina. Kolla det här inlägget för ett bra tips om hur man kan återanvända kalendern: https://ottomar.se/?p=602

 • Hillevissan skriver:

  Älskar allt med tydlig grafisk känsla. Tack för tipset!

 • Elie's Papel skriver:

  I love this calendar… I've been buying it for many years and looks great on a big white wall on my apartment!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.