Annons

Intervju på Veckorevyn

Sent omsider, den här grejen gjordes egentligen redan innan jul, så har min intervju med Veckorevyn publicerats på nätet. Journalisten Johanna Ewerbring frågade om allt från mitt bloggande till när jag grät senast. Hm. Vem som nu skulle vara intresserad av det. Någonstans i texten avslöjas det i alla fall vad det var för möbel jag köpte när jag åkte till Köpenhamn senast. Är du nyfiken finns artikeln nu att läsa på nätet. Du hittar den här.

Foto: kollage av bilder från veckorevyn, samt foto av Jonas Häll

Kategorier:

Kommentarer

 • Jättebra artikel! Det känns som att det var ett tag sedan man läste Veckorevyn senast! 🙂

 • Vad kul att läsa! Förstår att släpandet var värt det! 🙂 Och tack för det du skrev om carrie och Big, allvarligt talat förstår jag inte hur den mansgrisen kan få ha en sån stor roll i den serien/filmen? Jag blir så förbannad! Haha. 🙂 Heja Aidan säger jag.

  Hoppas du får en trevlig helg!

 • Mrs. b skriver:

  Rolig läsning!
  Din senaste möbler låter helt klart värt släpandet 🙂

 • smäm skriver:

  väldigt roligt att läsa och vad skoj att du jobbar på F&B, det visste jag inte 😀

 • Jätte bra intervju Frida! Hoppas att rensandet går bra. Kul att du ska bli sambo!
  Kram Emmelie

 • Trevlig intervju med dig.

 • Elie's Papel skriver:

  Congratulation and wish you continued success with the blog and all your business ventures… Big fan!!!

 • Rebecca skriver:

  Fin intervju med dig, älskade svaret på vilken filmkaraktär du skulle vilja vara. Klockrent helt enkelt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.