Annons

Ice Hotel + Fritz Hansen = coolt

Visste ni att Ishotellet i Jukkasjärvi firar 20 år i år, och att Fritz Hansen har skapat ett eget showroom där till årets säsong. Rummet är fyllt av isskulpturer skapade med de klassiska danska möblerna som förlaga, med fruset vatten från Torneälven som grundmaterial. Coolt! I dubbel bemärkelse. Det där skulle jag vilja se på riktigt, och inte bara på bild.

Foto: Icehotel.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh va läckert! Helt otroligt vad man kan göra med vatten! Skulle gärna också ta mig på riktigt! =)

 • Sofie skriver:

  Shit vad häftigt! Vill också se det live! 🙂

 • Otroligt duktiga skulptörer! Som du säger, det där skulle jag vilja uppleva på plats. Men just nu är det resor till varmare ställen som jag funderar på…

 • Nilla skriver:

  Vad fint! COOLT! 🙂 Det skulle vara kul att komma dit någon gång…

 • Inspirera Mera skriver:

  Åh där skulle jag gärna vandra runt och titta! Kram Sandra

 • Anna skriver:

  Min sambo kommer från Jukkas så vi besöker hotellet varje år, senast i mellandagarna. Visst är det häftigt hur man kan skapa sådan design ur is och snö men samtidigt räcker det gott och väl med att man har sett det EN gång, lovar 🙂

 • Monnah skriver:

  Hur coolt (i dubbel bemärkelse) kan någonting bli?! Vilket fantastiskt rum!

 • Maria skriver:

  Ojoj, så läckert! Det är så synd att det är så långt att åka, för jag vill också se Ishotellet på riktigt någon gång i livet. Och då är jag ändå norrlänning, även om jag numera bor i Stockholm. Det blir ju ett projekt att ta sig dit, men det verkar ju onekligen värt det – det här var ju ofantligt coolt!

 • nina skriver:

  Jag vill inte var den som är den, men de hade det rummet förra året.. också? Jag vet inte om deras hemsida är uppdaterad eller om de kör en gammal goding i repris. Men det var suuuperfint! 🙂

  Fast jag håller inte med Anna att det räcker med att se det en gång. Jag har varit där mången gång då jag själv kommer från Kiruna och varje gång blir jag lika fascinerad. 🙂

 • Wow va coolt! O vilket underbart ljus!

 • Proforma skriver:

  Vansinnigt snyggt! Tänk om man fick se det i verkligheten!, det vore nåt!
  Irene

 • Maria Dahl skriver:

  Det pågår en smyckestävling hos mig, kika gärna in! 🙂

 • Wow, det där var verkligen intressant. Synd att det är så himla långt dit.

 • Karina skriver:

  Jättevackert!!!Härligt att få se de vackra möblerna i is.

 • Dahlarna skriver:

  Riktigt läckert & vackert! Vore verkligen häftigt at få uppleva Ishotellet någon gång! Hoppas att du helg har varit bra! KRAMAR!

 • Jens Thoms Ivarsson skriver:

  Kul att ni verkar gilla showroomet jag och min kollega Mats gjorde. Det stämmer att detta var förra årets. Nu är det bara dessa bilder som återstår. Icehotel uppdaterar nya bilder inom kort.
  /Jens / Thoms & Nilsson

 • Pethra skriver:

  Åh, så läckert, det ksulle jag också vilja se. Vilken underbar idé! Tummen upp.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.