Annons

Fynda på Blocket: Gamla industriklockor

Häromdagen var jag och hälsade på hemma hos ett par kompisar, som gjort världens loppisfynd på Blocket alldeles nyligen. De hade nämligen fått tag på en jättestor, begagnad industriklocka från Westerstrand (och nu snackar vi verkligen King Size) till det facila priset av 200 riksdaler! Riktigt snyggt i kombination med både nytt och retro. Kanske något att hålla utkik efter på andrahandsmarknaden framöver, nu när det pratas fabriksnedläggningar überalles? Även gamla idrottshallar och skolor som renoveras kan ha den här typen av skatter i källare och förråd.

Foto: Frida Berglund, Trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • lina skriver:

  Vilket fynd!

 • Iris skriver:

  Den var jättefin! Verkligen ett fynd!

  kram /iris

 • nina skriver:

  Töreboda rules!

 • Proforma skriver:

  Vilket fynd! Rusade in på Blocket för att kolla efter fler… vilket fanns men inte lika snygg som denna!
  Irene

 • Frida skriver:

  Man får hålla koll löpande och som sagt även på andra ställen där det kan tänkas finnas en gammal klocka över.
  Lycka till!

 • En sån letade jag efter länge på loppisas! Men tillsist orkade jag inte vänta o leta längre så det blev en från IKEA ist. Men den här hade passat perfekt i vårt 50-tals hus!

 • Ottomar skriver:

  Riktigt schysst, varit sugen på nåt liknande ett tag.

  För de boende i Stockholm kan jag rekommendera ett ställe på Roslagsgatan (kommer inte ihåg vad butiken heter men ligger precis brevid Roslagshallen) som har en hel del av den här typen av klockor. Bl a en del riktigt fina stora klockor från gamla tyska tågstationer, tyvärr är de flesta rätt saftigt dyra.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.