Annons

Årets julklappar

Hoppas att ni har haft en fin julhelg. Själv har jag njutit av ett snöigt och vintervitt Umeå, tillsammans med familjen, i tre långa dagar. Riktigt skönt! Snön har fullkomligen öst ner här uppe, så det har blivit en hel del mys inomhus med varm glögg, mammas knäck och lakritskolor och många många avsnitt av MadMen från DVD-boxen jag fick i julklapp av jobbet. Mycket bra. Jag ska fortsätta njuta av ledigheten ännu ett par dagar till men kikar in för att ge ett litet livstecken. Här kommer, på begäran, en favorit i repris på fjolårets julklappslista. Det här är några av de paket som låg under min gran i år. Stort tack till alla!

Stort smyckesskrin i skinn, hudvårdsprodukter från The Body Shop, svarta peppar-och saltkvarnar från Peugeot, den bästa vinöppnaren från Pulltex, grillpanna från Le Creuset, fickuret som jag tidigare önskat mig från Kii låg i paketet från syrran och sist men inte minst den efterlängtade Kubusljusstaken.

Kategorier:

Kommentarer

 • Väldigt fina saker du fick! 🙂 Jag fick ett liknande ur från min systeryster också.

  God Fortsättning på dig!!

 • paulin skriver:

  Blev vänligt inspirera av de Stora smyckesskrin i skin som du fått under granen. Har du något tips på var i Stockholm man kan hitta detta skrin? Känner att jag behöver unna mig ett sådant så här innan de ny året. Gott Nytt år stort tack för ett inspirerande 2009

 • Proforma skriver:

  Oj, vilka fantastiska julklappar du fick! Kubusljusstaken står högt upp på min önskelista… kanske blir nästa år! Får glädja mig åt den enarmade vi fick på bloggträffen så länge!
  God fortsättning!
  Irene

 • Inspirera Mera skriver:

  Vilka härliga julklappar du har fått!
  Kram Sandra

 • Anna skriver:

  Du har uppenbarligen varit väldigt snäll i år 🙂 Finfina klappar.

 • Åse skriver:

  Vilka fina julklattar du har fått! Jag skulle också gärna vilja ha ljusstaken, men jag skulle nöja mig med den enklare med en arm.

  God fortsättning!

 • sofia Arnoldsdotter skriver:

  Jag sällar mig till Paulins fråga – fantastiskt smyckesskrin, vart kan man få tag i något liknande?
  (Helst skulle jag vilja ha ett som när jag var liten, med en ballerina i locket – visst var de underbara?? :))

 • Frida skriver:

  Paulin och Sofia:
  Palmgrens har helt fantastiska smyckesskrin i skinn.

  https://www.palmgrens.se

 • Nilla skriver:

  Fina saker! Ha det så skönt!

 • Petronella skriver:

  Snygga svarta klappar.. Stilrent!

 • Härliga klappar! God fortsättning!

 • Anonym skriver:

  Vad är det för designer bakom kubljusstaken?

 • DAHLARNA skriver:

  Åh så många fina saker du fick i julklapp! Hoppas att du njuter av ledighet & snö ordentligt. God fortsättning & kram!

 • Annmarie skriver:

  Alltid lika spännande att följa din blogg! Själv är jag avis på flasköppnaren.

 • Elenore skriver:

  Så mycket fint!
  Passar på att önska dig ett riktigt Gott Nytt År!!

 • Fru Matglad skriver:

  Snygga prylar! Sååå snyggt fickur. Kan man hitta det på nätet tro?

 • Lise skriver:

  Heldig du er! Masse fint! 🙂

 • Frida skriver:

  Hej, visst var det fina klappar. Jag är väldigt glad 🙂

  Fru Matglad:
  Klockan kan beställas via Kii.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.