Annons

Sobert och avskalat från Pinch design

Via The Style Files sprang jag på brittiska Pinch Design och blev omedelbart förälskad i de trärena möblerna. Avskalade, rena, gedigna och av rejäl kvalité. Produktbilderna är nästan grådassigt smutsiga, men det bidrar till den där stämningen som känns så rätt just nu. Vill ha, vill ha.

Foto: The StyleFiles och pressbilder från Pinch Design

Kategorier:

Kommentarer

 • Åse skriver:

  Riktigt fina möbler, enkla och stilrena. I like!

 • Proforma - Irene skriver:

  Trots "skitiga" bilder så känns det ändå så rent! Jättesnygga pallar!

 • Frida skriver:

  Visst är det en härlig ton i bilderna. Nästan deprimerande vackert.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.