Annons

Norsk popkonst med äkta ”A-ha upplevelse”

I helgens DI Weekend kan man läsa om den Norska popartisten Magne Furuholmens karriär som konstnär, vid sidan av jobbet som bandmedlem i gruppen A-ha. Just nu ställer han ut sina alster på Paul Stolper i London. Tavlorna i konstvernissaget fokuserar på bokstäver och budskap, och är ofta omklippta låttexter med omkastade ord. Totalt omfattas utställningen av 30 grafiska blad. Kanske något för dig som gillar äkta popkonst? (Förlåt mina sjukt dåliga Göteborsordvitsar, men jag kunde bara inte låta bli).

Foto: pressbilder Magnef.org

Kategorier:

Kommentarer

 • FRÖKEN KUMLIN skriver:

  Den med B:et och löven i bakgrunden var inte dum alls. Man kanske skulle klippa och klistra lite mer =)

 • Me! skriver:

  Jag måste säga att jag faktiskt gillar det där 🙂

 • Åse skriver:

  Jag älskar grafisk konst och är dessutom fascinerad av typografi, så tavlorna funkar absolut för mig, snyggt! Visst är det inspirerande, man vill verkligen sätta sig ner och göra något liknande själv.

 • Proforma - Irene skriver:

  Riktigt fina, dom skulle passa perfekt hemma hos mig! Verkligen inspirerande och jag håller med om att man lockas att försöka själv!

 • Mrs. b skriver:

  Det var fint! Skulle kunna tänka mig något sådant hemma.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.