Annons

Näverdekorationer i modern tappning

Jag har fått många frågor om de fina näverdetaljerna jag använde till dukningen hos Orrefors. De kommer från Nunc Inredning och finns att besälla här. Och visst är de läckra! Jag gillar när man använder gammeldas material till nya idéer. Snöstjärnor och renar som säljs om 12 st. Pris 69 kr/paket.

Foto: kollage av pressbilder från Nunc inredning

Kommentarer

 • Så söta, passade väldigt bra till temat av din dukning.

 • Lilla a skriver:

  Riktigt läckra! Absolut något att tänka på när det gäller införskaffandet av nytt pynt.

  Igår hade jag och några vänner pepparkaksbak med husbygge. Titta gärna in på min blogg för att se vad du tycker. Jag skall ha nytt bak om 14 dagar och skulle behöva lite tips och inspiration för vad jag skulle kunna göra bättre till nästa gång. Min blogg heter gladdagboken.se.

  Hoppas du får en bra vecka!

  /Lilla a

 • Vicke skriver:

  Superläckra och det var även din dukning Frida!

  Kram hoppas du haft en bra första advent

 • Annaf skriver:

  De här detaljerna blev jag helfötjusta i. Fin dukning du gjort med dem.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.