Annons

Mitt senaste köp: kartkudde från Svenskt Tenn

Jag har blivit omåttligt förtjust i gamla kartor. Fråga mig inte varför, för jag är samtidigt mer hemkär än någonsin tidigare och faktiskt inte alls särskilt sugen på att ge mig ut och resa. Så, kanske är det senaste kuddinköpet ett substitut för min önskan om en hemester nästa gång det vankas ledighet? I vilket fall upptäckte jag att det finns en återförsäljare av Svenskt Tenns produkter här i Göteborg. Alldeles intill mitt jobb dessutom. Lycka! Den här kudden stod först på min inköpslista, och ikväll ska jag hämta ut två till. Har nämligen köpt två mörkgråa linnekuddar också, som ska bli kompisar i min soffa.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Mrs. b skriver:

  Fin kudde! Även jag upptäckte återförsäljaren bara för en vecka sedan. Som sagt – lycka! Har dock inte hunnit att titta in där ännu, men snart snart 🙂

 • Den skulle jag gärna vilja ha i min soffa, fint med svart/vitt naturligtvis !!!!!!!!!!!

 • Farligt att ha nära till godsakerna 🙂 Jag hoppas att ryktet stämmer om en större och bättre webbutik framåt våren för Svenskt Tenns räkning. Man kan beställa en del produkter idag också, men det är lite krångligt och dyrt i frakt. Hoppas att de gör en rejäl satsning där snart.

 • Martina skriver:

  Wow, grymt snyggt i hop med vita soffan!

 • milla-andante skriver:

  Hemester… så bra!! Riktigt läcker kudde!
  Kram

 • Åse skriver:

  Jag skulle nog gå och krama en sådan kudde hela dagarna hemma, för jag vill så gärna åka utomlands nu, slippa det här gråtrista vädret! Fanns det kuddöverdrag med Asiens karta kanske?

 • Nilla skriver:

  Det är fin med gamla kartor och alla slags kartor!

 • Malin skriver:

  Åhh den var verkligen supersnygg! vill ha

  Kram kram

 • karola skriver:

  -vilken trevlig kudde, nu fick jag lite ideer:) tack för inspirationen!!

 • Jag visste inte att det fanns återförsäljare till Svenskt Tenns produkter. Då kanske det finns i Malmö även, ska kolla upp det! Jättefin kudde:)

  /Josefine- At home

 • Ebba von Sydow skriver:

  Snygg! Är det Tinna du menar? Har funnits i evigheter, en gammal göteborgsklassiker… 😉 Hoppas allt är bra med dig annars. Formbloggsträffen såg så trevlig ut, man kanske borde byta fält. Bästa hälsningar/Ebba

 • Malin Tuvesson skriver:

  Undrar om nån vet var och om jag kan få en världskarta på tapet som är utan färg? Jag vill ha en som man ser berg, hav, gränser, städer mm. Finns flera i färg. Går det att ändra så det blir utan om man beställer eller har nån sett nått …. Tacksam för hjälp

 • Åh vad fin, jag som samlar på kartor med amerikatema får ju genast gå och skaffa den här!

 • Mimmi skriver:

  Menar du Tinna då kanske? De har massor av svenskt tenn/ josef frank! Själv är jag supersugen på samma kudde som du visar och en hel del därtill men det får vänta! Ska flytta och behöver snarare göra mig av med en massa lyxiga inredningtjafs jag samlat på mig!
  Här är ett tips på en av mina annonser. Designmuggar till kanonppris!
  https://www.got2get.se/index.php?visa_annons=186807F24634C4A4F

 • [room] by sofie skriver:

  Det låter som en läcker kombination!
  Ser framemot gruppfoto på samtliga kuddar ;)!!!

  Kram Sofie

 • Inspirera Mera skriver:

  Den kudden var hur fin som helst!
  Kram Sandra

 • 17år127kg skriver:

  Följ gärna min blogg, 17år127kg, som handlar just om vägen från 127kg och att leva som överviktig tonåring.

 • Fröken K skriver:

  Gamla kartor påminner mig om barndomen och geografilektionerna med en dammig gubbe som malde på om alla svenska sjöar jag inte minns namnet på. Kartor är fint. Väldigt fin kudde. Tack för tips. 🙂

 • Var där förra veckan och köpte bordsunderläggen, de är också helt underbara. Fint!

 • Hemester låter helt underbart skönt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.